Surpriză! Liviu Brîndușoni, singurul consilier al PMP Lugoj în noul for administrativ, renunță la funcție

Liviu Brîndușoni, proaspăt ales consilier local din partea PMP renunță la acest statut, la nici trei zile de la încheierea alegerilor. Acesta și-a explicat hotărârea luată și consideră că prioritare sunt familia și proiectele personale.”Am câștigat în ultimii patru ani încrederea multor lugojeni pe care am reușit să îi ajut cu lucruri simple, dar care pentru ei au contat foarte mult. Nu voi merge mai departe în Consiliul Local, pentru că prefer să las acest loc și celor mai tineri ca mine, oameni care sunt bine pregătiți în domeniul lor de activitate și care vor să capete experiență și în administrația locală. Retragerea mea nu vine în urma unor presiuni sau a altor lucruri de această natură, iar cine mă cunoaște știe că nu a reușit nimeni vreodată să facă presiuni asupra mea pentru a lua o decizie sau alta. Mă voi retrage din funcția de consilier local câștigată și voi urma pe mai departe prioritățile legate de familie și de alte proiecte personale”, a transmis Liviu Brîndușoni.

Liviu Brîndușoni a intrat în administrația locală la alegerile din 2016, fiind ales consilier din postura de candidat independent.

”Voi rămâne un om al comunității care ajută necondiționat oamenii aflați în dificultate, un om pe care aceștia se pot baza și de acum înainte. Am câștigat în ultimii patru ani și experiență în administrația locală, fiindcă am fost un consilier local activ, preocupat de cunoașterea și aplicarea corectă a legilor. Întotdeauna am fost pregătit cu argumente legale atunci când am fost nevoit să ridic mâna pentru a aproba sau a vota împotriva unui proiect sau altul. Cel mai important lucru pentru mine a fost și este însă acela că am respectat legea și întotdeauna am votat pentru lugojeni și astfel am putut și pot să pun liniștit capul pe pernă în fiecare seară. Îi felicit pe câștigători și îi asigur că echipa PMP, prin reprezentantul său în Consiliul Local, va fi o voce activă care va milita pentru binele lugojenilor și pentru schimbarea în bine de care are nevoie Lugojul nostru. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, colegilor din PMP Lugoj și alegătorilor pentru încredere, deschidere și dialog!”, a mai spus Liviu Brîndușoni.

Locul său în Consiliul Local va fi luat de următorul candidat pe listă, Marian Costea, care este și președinte interimar al filialei lugojene a PMP.

Articolul Surpriză! Liviu Brîndușoni, singurul consilier al PMP Lugoj în noul for administrativ, renunță la funcție apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*