Surpriză: Nepotul lui Muhamad Ali intră-n ring!

Și vorbim de Nico Ali Walsh, nimeni altul decât copilul fiicei lui The Greatest, Rasheda Ali Walsh, un tânăr de 20 de ani, care vrea să calce pe urmele adânci, lăsate în boxul profesionist, de către bunicul său Muhammad Ali, zis și Cassius Clay! De altfel, Nico Ali Walsh a semnat, deja, un acord de promovare, ce cuprinde mai multe lupte, cu grupul de top al lui Bob Arum.

Nico are și un palmares, dar la amatori, acolo unde a susținut 30 de lupte, însă nimeni nu vorbește de statistică. Oricum, intrarea în ”ringul mare”al boxului profesionist este programat pe 14 august. În colțul său vor fi ceva antrenori de top – pe lângă SugarHill Steward, cel care l-a pregătit pe Tyson Fury, Nico Ali și-a asigurat și serviciile artistului Richard T. Slone, antrenat la rândul său de Joe Frazier.

Tânărul boxer a spus: „Fac ceea ce-mi place. Semnarea cu Top Rank este un vis devenit realitate. O să mă distrez pe 14 august și ori de câte ori o să mă bat. Top Rank îmi va da numele, data și locația, și voi avea o mare bucurie să lupt. Sunt onorat să continui moștenirea de luptă pe care a început-o bunicul meu. Este o responsabilitate pe care nu mi-o asum cu ușurință.” Ali Walsh va trebui să echilibreze începutul carierei sale profesionale de box cu studiile sale academice în timp ce se pregătește să termine la Universitatea din Nevada, Las Vegas, urmând ca în primăvara anului viitor să primească o diplomă de licență în afaceri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*