Surpriza plăcută a etapei – prezența galeriei utiste la meciul cu „lupii galbeni”: „Ne dorim mult să ne facem fericiți suporterii”

Spre deosebire de meciul cu Turris Turnu Măgurele, cu Petrolul, în boxele stadionului „Motorul” nu s-au mai auzit cântecele și încurajările galeriei utiste pentru simplul fapt că showul a fost live. O parte din galeria utistă a găsit o metodă regulamentară să asiste la disputa cu „lupii” lui Enache, dar mai ales să-și încurajeze favoriții ca în vremurile bune.

Aproximativ 50 de susținători ai „Bătrânei Doamne” au intrat pe poarta auto-serviceului lipit de arena din Aradul Nou. Marea lor parte s-au cățărat pe o clădire ce se construiește printre bălăriile ce se întrezăresc după tribuna I, dar au fost și fani care au rămas jos, de unde au cântat alături de camarazii lor și au urmărit meciul de pe telefoanele mobile. Repertoriul a început cu „De la Dunăre la Sena” și apoi au urmat, unul după altul, toate refrenele „ultrașilor”. S-au aprins și torțe și fumigene, steagurile „roș-albe” au fluturat și ele, iar încurajările nu au încetat nici când Deac a deschis scorul pentru oaspeți.

Golul de 1-1, semnat de Moise, a oferit iluzia unui succes mult așteptat printre „roș-albi”, însă la final suporterii prezenți în Aradul Nou au fost nevoiți să se mulțumească cu un singur punct, ce menține suspansul în jurul îndeplinirii obiectivului, promovarea în Liga 1.

La  final, vicecăpitanul utist, Cristian Melinte, le-a făcut o promisiune fanilor: „I-am văzut pe suporteri încă de la începutul meciului, ne bucurăm că au găsit această metodă legală, ca să spun așa, să fie alături de noi. Și ei își doresc promovarea foarte mult, ca și noi, de altfel, chiar dacă nu arătăm foarte bine. Ne dorim foarte mult să-i facem fericiți și eu îi asigur că vom da totul până în ultima clipă”. 

Dar, marea parte a publicului utist s-a întâlnit din nou în Piața Avram Iancu. Fără galerie alături și asistând la un meci destul de slab, fără mari ocazii de gol, arădenii care au urmărit pe ecran mare partida au fost destul de reținuți și, la final, triști pentru un nou rezultat negativ al favoriților.

1
0

Articolul Surpriza plăcută a etapei – prezența galeriei utiste la meciul cu „lupii galbeni”: „Ne dorim mult să ne facem fericiți suporterii” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*