Surpriză şi nu prea la Câmpia Turzii. CSM a învins-o pe Unirea Iclod, care poate pierde locul doi în clasament

Etapa a 23-a a Ligii a IV-a a început cu un rezultat surpriză având în vedere pretenţiile celor două echipe, dar oarecum normal după aspectul jocului.

CSM Câmpia Turzii a câştigat cu 2-0 în faţa Unirii Iclod, ocupanta poziţiei secunde în clasament, după ce a primit 12 goluri la Floreşti, runda trecută.

Motivată pentru a demonstra că a fost doar un accident acum o săptămână, echipa lui Valentin Şandru a jucat perfect acest meci. Tudor Oltean, în prima repriză, şi Dan Ştefan în partea secundă au fost cei doi marcatori, însă gazdele au mai ratat alte câteva situaţii bune.

Fără patru jucători importanţi, printre care şi suspendatul Cupşa, Iclodul a suferit în ofensivă, acolo unde a avut o singure ocazie mare, prin Dîrjan. S-a terminat 2-0 pentru Câmpia Turzii, care duce o luptă intensă cu Arieşul Mihai Viteazu şi Sporting Apahida pentru locul patru în clasament. De partea cealaltă, Iclodul ar putea pierde locul doi în această etapă, în favoarea Someşului Dej.

Nou-promovata va juca mâine cu Arieşul Mihai Viteazu şi cu o victorie va trece peste Unirea. De asemenea, liderul CS Floreşti se poate distanţa la cinci puncte de Iclod, roş-albaştrii având mâine meci cu CFR Dej, în deplasare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*