Surse | Liderul Ligii a 2-a paraseste Turnu Magurele?

Se pare ca in Romania armonia unei comunitati nu este importanta.
Chiar daca este Lider in Liga secunda, Turris-Oltul Tr. Magurele nu este ocolita de dispute pe plan local.

Surse apropiate gruparii teleormanene ne-au confirmat posibilitatea ca Turris-Oltul va juca in viitorul apropiat la… Slatina.
Motivul pentru care conducerea celei mai bune echipe a momentului din Teleorman doreste sa faca aceasta mutare ar fi lipsa de implicare a factorilor locali.
Ba mai mult, atat consilierii locali dar mai ales Primarul urbei, Danut Cuclea, pun piedici vadite in calea echipei clasate pe prima pozitie intr-un clasament cu Rapid Bucuresti, Universitatea Cluj, Gloria Buzau, FC Arges.

Emulatia pe care echipa condusa de pe banca tehnica de Erik Linkar a reusit s-o dezvolte in randul locuitorilor din Turnu Magurele se poate vedea meci de meci. Majoritatea meciurilor se disputa cu casa inchisa in conditiile in care biletele puse la dispozitie fanilor au valori cuprinse intre 10 si 20 lei.
Sa fie tocmai aceasta emulatie motivul pentru care se pun bete in roate echipei de fotbal?
Oare consilierii Primariei si Primarul Cuclea sunt invidiosi pe succesul pe care il are Turris-Oltul in debutul de campionat?
Sunt intrebari la care ne-am dori sa raspunda factorii de decizie ai orasului in cazul in care Turnu Magurele si Teleormanul vor ramane fara echipa in Liga a 2-a.

Pana la aceasta ora TereSport.ro nu a reusit sa intre in legatura cu conducerea clubului.
Vom reveni cu amanunte.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*