Suslak și Zamfir sunt ultimele nume care o părăsesc pe Crișul, „Știli” speră – însă – să-și contureze lotul până la data reunirii

Vicecampioana seriei a 8-a a Ligii a 3-a a pierdut șansa de urca un eșalon după ce a fost depășită în primul baraj de Viitorul Șelimbăr, echipă ce acum se pregătește de debutul în Liga 2-a. Vara nu este una foarte liniștită la Crișul Chișineu Criș, căci se anunță destule schimbări la nivelul lotului de jucători, unele dintre ele solicitate de conducere și stafful tehnic, altele mai puțin.

Dacă la Gelu Velici s-a renunțat imediat după barajul cu sibienii, Budur a cerut ulterior să meargă la Pobeda Bisnov, formație timișană ce a promovat și ea în eșalonul terț și la care evoluează și fratele său. Rafael Zamfir și Adi Suslak pleacă și ei, iar situația tinerilor utiști, Pătlăgică, Haloș și Sabău este și ea neclară.

De altfel, antrenorul Adi Abrudean așteaptă și el trialul de astăzi de pe arena din Sânnicolau Mic, în care se vor înfrunta tinerii „Bătrânei Doamne” împrumutați la alte cluburi, dar juniori care au activat în ultimul sezon de Liga Elitelor. „Așteptăm și noi trialul UTA-ei, sper să mai primim ceva jucători în continuare. Acum, Crișul mai are un singur fotbalist sub contract, pe Ciornei, dar avem negocieri avansate cu majoritatea fotbaliștilor din vechiul lor. Până la reunirea de pe 5 iulie, sper să avem format lotul măcar în proporție de 90% și în funcție de bugetul pe care-l vom avea la dispoziție”, a precizat Abrudean.

Pentru Crișul, șirul amicalelor începe pe 17 iulie, cu o dispută cu Progresul  Pecica. Unirea Sântana (24 iulie), CAO Oradea (31 iulie), CSC Dumbrăvița (4 august), CSM Deva (7 august), CSC Ghiroda și Giarmata Vii (14 august) și Frontiera Curtici (21 august) sunt ceilalți adversari ai verii pentru formația de pe Crișul Alb.

0
0

Articolul Suslak și Zamfir sunt ultimele nume care o părăsesc pe Crișul, „Știli” speră – însă – să-și contureze lotul până la data reunirii apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*