Suspect de COVID, Adi Petre ratează debutul pe arena „Francisc Neuman”

Adrian Petre este unul dintre fotbaliștii UTA-ei care nu fuseseră infectați cu COVID de la izbucnirea pandemiei și a stat cu sufletul la gură la testarea de săptămâna trecută. Rezultatul a fost negativ, dar aseară a acuzat simptome specifice, iar unul dintre cele două teste rapide a fost neconcludent.

Stafful medical l-a izolat imediat pe atacantul de 23 de ani, făcându-i – totodată – și testul PCR. Cum rezultatul acestuia va veni doar în această seară, Petre va rata meciul cu Botoșaniul, ce începe pa ora 17,30 și implicit debutul pe arena „Francisc Neuman”. Revenit de la Conseza (Serie B) via FCSB, internaționalul de tineret jucase pentru echipa emblemă a orașului său 45 de minute, în Cupă, la Cluj (1-2 cu Universitatea) și tot meciul la Buftea, cu Chindia (scor 1-1).

Pentru echipa de seniori a „Bătrânei Doamne”, fotbalistul arădean nu a evoluat niciodată pe arena „Francisc Neuman”, nici înainte ca aceasta să fie demolată pentru a-i face loc, după mai bine de șase ani, celei noi. Absența lui Petre pentru COVID e prima din compartimentul de atac al utiștilor. Portarul Iacob și fundașii Benga, Roumpoulakou și Bustea sunt ceilalți fotbaliști ai arădenilor aflați în izolare fiindcă au fost depistați pozitivi la virusul de orgine asiatică.

UTA – Botoșani, din cadrul etapei a 21-a a Ligii 1, începe la ora 17,30 și va fi putea fi vizionat în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

0
0

Articolul Suspect de COVID, Adi Petre ratează debutul pe arena „Francisc Neuman” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*