Suspiciune de fraudă electorală la Sighetu Marmaţiei. Candidatul PNL , av Oniţa Daniela Ivaşcu solicită renumărarea voturilor! Multiple neregui în secţiile de vot!

Suspiciune de fraudă electorală la Sighetu Marmaţiei. Candidatul PNL , av Oniţa Daniela Ivaşcu solicită renumărarea voturilor! Multiple neregui în secţiile de vot!

Candidatul PNL, av. Oniţa Daniea Ivaşcu a făcut o solicitare la BEJ Maramueş privind renumărarea voturilor la nivelul municipiului Sighetu Marmaţiei, deoarece aşa cum a menţionat către Jurnal Maramureş există o diferenţa foarte mică între cei doi candidaţi, de 43 de voturi, au existat nereguli la secţiile de votare , cheile de control la procesele verbae nu coincid , s-au identificat cele mai multe voturi anulate la nivel de vot primar, au fost secţii de votare în care la finalul numărătorii s-au comunicat un un număr de voturi iar dimineaţa valorile nu au coincis, procesele verbale s-au modificat în favoarea altui candidat. La o secţie de votare procesul electoral a continuat pe toată durata deşi o ştampilă nu era de găsit, aceasta a fost găsită ,ulterior , într-o urnă de vot.

Din respect faţă de alegătorii care au susţinut-o din tot sufletul, av. Oniţa Daniela Ivaşcu a iniţiat acestă solicitare de renumărare şi aşteaptă hotărârea BEJ Maramureş.

Cu toate că am obținut 3786 de voturi pentru PRIMAR și 3755 de voturi pentru Consiliul Local nu am reușit să câștigăm alegerile locale.

Diferența extrem de mică de 46 de voturi dintre mine și candidatul Coaliției pentru Maramureș, Vasile Moldovan, și anumite neconcordanțe dintre procesele verbale de la secțiile de votare ne-au determinat să formulăm contestație și să cerem renumărarea voturilor.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că și în continuare vom rămâne aceeași oameni implicați pentru binele orașului.

Voi rămăne în continuare un sustinător al bunului simț în politică, a proiectelor pentru oameni. Felicitări tuturor contracandidaților mei care au dus o campanie curată axată pe proiecte.” a menţionat candidatul PNL, av. Oniţa Daniea Ivaşcu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*