Sute de oameni protestează duminică seara în Baia Mare – VEZI CE SOLICITA PROTESTATARII.VIDEO + FOTO

Mii de oameni protestează duminică seara în mai multe oraşe din ţară. Printre aceste orase se numara si municipiul Baia Mare. La protest sunt prezente aproximativ 500 de persoane conform vasiledale.ro.

La Cluj, precum şi în Sibiu sunt peste o mie de persoane în stradă. Câteva sute de persoane s-au adunat şi în Braşov, peste o sută de persoane protestează şi la Arad.

Proteste faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei sunt anunţate, pe Facebook, pentru duminică seara, atât în Bucureşti, cât şi în mai multe oraşe din ţară: Suceava, Craiova, Cluj-Napoca, Galaţi, Târgu Mureş, Iaş, Constanţa, Oradea, Timişoara, Sibiu, Braşov, Rădăuţi, Focşani, Târgu Ocna, scrie News.ro.

Posted by Ted Michael on 5 Noiembrie 2017

De asemenea, şi românii din diaspora şi-au anunţat susţinerea pentru cei de la Bucureşti, organizând manifestaţii asemănătoare şi în Berlin (în faţa Ambasadei), Zurich, Roma şi Paris.

“Proiectul de modificare la Legilor Justiţiei a ajuns deja în Parlament şi urmează să fie supus dezbaterii şi votului în plen. Inspecţia Judiciară va deveni o unealtă politică în mâna ministrului Justiţiei. Numirea procurorilor-şef de către ministru, fără control din partea preşedintelui înseamnă că DNA se va întoarce la PNA, iar Parchetul devine subordonat intereselor politice. Dacă acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar însemna un dezastru pentru România şi cetăţenii ei. Ne putem lua adio de la o justiţie independentă. Nu suntem singuri în această luptă. De la Magistraţi la Preşedinte şi Comisia Europeană, cu toţii s-au poziţionat împotriva acestor legi. Este momentul ca fiecare dintre noi să acţioneze şi să nu legitimeze încercarea corupţilor de a controla Justiţia”, se arată pe paginile de Facebook ale evenimentelor. (Sursa: Antena3.ro)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*