Sute de sancţiuni aplicate în judeţ, pe timpul unor razii pentru prevenirea răspândirii COVID

F. T.

Peste 500 de polițiști din cadrul IPJ Prahova, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sâmbătă, sub coordonarea Instituției Prefectului, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
În acest context, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, ” au fost verificate peste 420 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate mai mult de 3.700 de persoane (…). Pentru neregulile constatate au fost aplicate 214 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 16.200 de lei”.
Reprezentanţíi IPJ Prahova mai precizează, de asemenea, faptul că, pe durata unor asfel de acţiuni, oamenii legii ” aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura. Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2″.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*