Sute de suporteri ai UTA-ei le-au dat moral favoriților înainte de meciul cu Hermannstadt

Aproximativ 300 de suporteri ai „Bătrânei Doamne” au răspuns prezent apelului lui Laszlo Balint, care își dorea ca elevii săi să simtă susținerea și atașamentul necondiționat al fanilor înainte de meciul de acasă cu FC Hermannstadt. Antrenorul arădenilor sugera ca susținătorii echipei să lege fulare, eșarfe sau fanioane de gardul ce „păzește” noua arenă „Francisc Neuman” nedeschisă încă pentru spectatori de la inaugurarea din vara trecută.

Restricțiile legate de pandemia de coronavirus au rămas în picioare, dar asta nu i-a împiedicat pe suporterii UTA-ei să ajungă în număr mare în Calea Aurel Vlaicu, la ora 12,15 când autocarul echipei emblemă a orașului a intrat pe porțile arenei. Jucătorii s-au deplasat în zona în care fanii cântau pentru ei și pentru culori, i-au aplaudat, încărcându-se – totodată – pentru „ciocnirea” cu sibienii lui Liviu Ciobotariu.

Sutele de utiști au rămas în stradă și după ce favoriții s-au retras la vestiare și au intrat apoi la încălzire și au scandat minute în șir. Pe lângă „refrenele” de susținere a „Bătrânei Doamne”, „ultrașii” au scandat împotriva fostei și actualei administrații locale, care se laudă cu construcția unui stadion începută în 2014 și care se dovedește a destule probleme, cele mai mari fiind legate de starea gazonului.

7
1

Articolul Sute de suporteri ai UTA-ei le-au dat moral favoriților înainte de meciul cu Hermannstadt apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*