Szekely, ”dublă” în CSM Lugoj – ACS Ghiroda 2-1, Dincă, Niță și Totic la oaspeți. Bocșan egalează pentru ACS Poli II, 1-3 acasă

Călduroasă seară de august nu doar cu meciuri oficiale cu caracter eliminatoriu în turul I al Cupei României, ci și cu alte jocuri amicale din perioada de pregătire a divizionarelor C.

Unul s-a disputat pe malurile Timișului, toate golurile fiind înscrise până la pauză. CSM Lugoj – ACS Ghiroda 2-1 (2-1): Szabolcs Szekely 20, 22 – Cosmin Mancaș 38.

Szekely a marcat din nou pentru lugojeni în aceste pregătiri de vară, semn că îi priește să-și regleze tirul în colectivul antrenat de Cosmin Petruescu, cu care la timonă fostul marcator și în Liga 1 înscria pe drumul promovării celor din Recaș în Liga 2, în 2012.

O nouă achiziție în avanposturile lugojenilor, mai multe tratative purtate de nou-promovata din Ghiroda pentru a adopta câțiva dintre junii de la ACS Poli II, de exemplu Ureche, Totic dar și Dincă, în această seară apărând pentru trupa lui Codrea și Patrick Niță.

CSM Lugoj a jucat în repriza I în alcătuirea Păduraru – Daniel Filip, Daniel Ciobanu, Miculescu, Fridrich, Olariu, Lazea, Ciubotariu, Marta, Bozian, Szekely.

Gazdele au apărut la reluare în componența David Filip – Peptănuș, Radak, Stoian, Roșie, Precupanu, Mărmăneanu, Dobra, Cuedan, Grega, Ștefoni.

ACS Ghiroda a început deplasarea cu Barbu – Lazea, Gavriluță, Mureșan, Popescu, Mancaș, Naidin, Saizu, Baranyi, Totic, Niță.

Oaspeții au mai apelat la reluare și la Ureche, Popa, Centea, Budur, Șandru, Firuț, Dincă, Margan, Pătrașcu și Ciobanu.

Au arbitrat Ion și Ariel Copaci respectiv Vlad Boicu.

ACS Ghiroda va juca sâmbătă de la ora 10 cu echipa Tricolor11 a celor din Centrul de Excelență, pe când CSM Lugoj tot acasă, de la ora 11, cu CSM Școlar Reșița.

Într-o altă partidă, pe terenul II al Complexului Sportiv ”Dan Păltinișanu”, ACS Poli II – CS Național Sebiș 1-3 (1-1), Cristian Bocșan egalând pentru timișoreni în minutul 30.

Sorin Bălu a început meciul cu Smaranda – Murariu, Bocșan, Lazăr, Străuț, Bîrnoi, Popan, Velcotă, Oprea, Drăghici și Pădurariu, iar pe parcurs au mai apărut și Contra, Pop, Sporin, Cochințu și Codrean.

The post Szekely, ”dublă” în CSM Lugoj – ACS Ghiroda 2-1, Dincă, Niță și Totic la oaspeți. Bocșan egalează pentru ACS Poli II, 1-3 acasă appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*