Talnar, despre situatia actuala a Brasovului: „Daca nu primim banii de la Steaua, 100% se vor inchide portile la club!”

Aflata la un pas de faliment, FC Brasov a ajuns sa depinda de banii pe care trebuie sa-i primeasca de la Gigi Becali in urma transferului mijlocasului Alexandru Chipciu de la Steaua la Anderlecht.

750.000 de euro (25%) este suma pe care gruparea de la poalele Tampei trebuia sa o incaseze, iar antrenorul Cornel Talnar afirma ca acesti bani sunt vitali pentru supravietuirea clubului.

Daca nu vom lua banii aia de la Steaua, 100% se vor inchide portile pentru ca nu poti sa-ti continui activitatea. Din pacate, in conturile clubului nu exista niciun ban.

Singurii bani care pot sa salveze aceasta echipa sunt banii care trebuie sa mai vina pe Chipciu. Traim de pe o zi pe alta, fara niciun fel de speranta, fara niciun fel de siguranta a zilei de maine„, a spus Talnar, la Digi Sport.

3 milioane de euro a incasat Steaua de la Anderlecht pentru Alexandru Chipciu, ajuns in Belgia in vara anului trecut.

Pana acum, Steaua a virat Brasovului circa 500.000 de euro, iar „stegarii“ mai au de primit circa 250.000 de euro, dar cazul „Chipciu“, a ajuns pe masa Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce Sporting Pitesti, clubul formator al lui Chipciu, a reclamat Steaua si FC Brasov, cerand o suma de bani din transfer. In cazul in care CNSL va respinge actiunea celor de la Sporting Pitesti, oficialii lui FC Brasov vor putea incasa restul banilor cuveniti de la Steaua.

 

The post Talnar, despre situatia actuala a Brasovului: „Daca nu primim banii de la Steaua, 100% se vor inchide portile la club!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*