Tânărul anonim, candidat la primăria unui oraș, care a obţinut mai multe voturi decât cei 7 contracandidaţi la un loc

În județul Suceava, cei mai mulți dintre primarii în funcție au reușit să obțină noi mandate. Votul a produs însă şi suprize în unele localităţi. De exemplu, tânărul Ezekiel Belţic l-a învins categoric pe primarul oraşului Salcea, Ilie Lungu, care avea patru mandate consecutive.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ezechiel Belţic, în vârstă de 26 de ani, a câştigat alegerile cu 57% candidând din partea partidului Alternativa Dreaptă. Concret, Belţic a obţinut mai multe voturi decât toţi ceilalţi şapte contracandidaţi la un loc. El a avut 2.372 de voturi, fostul primar care a candidat din partea PNL a avut 891 de voturi, candidatul PMP, 463, cel a al PSD- 196, scrie Adevărul.ro.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Următorii au obţinut între 43 şi 56 de voturi. Un nou primar are şi oraşul Milişăuţi, acolo unde a alegerile au fost câştigate de candidatul USR PLUS Vasile Cărare. La Broşteni, funcţia de primar a fost adjudecată de candidatul partidului ProRomânia, Alexandru Hurjui.

Primarii oraşelor Cajvana, Dolohasca, Frasin, Gura Humorului, Liteni, Siret, Solca şi Vicovu de Sus au obţinut câte un nou mandat. În cazul comunelor, suprize au fost înregistrate la Horodnic de Jos, acolo unde a câştigat tânărul Ionel Andrişan de la USR, la Valea Moldovei, unde primarul în funcţia a fost învins de candidatul PSD Romică Floriştean, la Mănăstirea Humorului, unde a câştigat Viorel Croitoru de la USR.

PNL a obţinut în total 53 de mandate de primar, PSD are 48 de primari, PMP – patru primari, USR PLUS a câştigat trei mandate de primar, iar Partidul Alternativă Dreaptă are un mandat. Mandate de primar au obţinut şi patru candidaţi independenţi.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*