Tănase vrea să-l dea jos pe Prisăcaru | Detaliile puciului și personajul-cheie din ecuație. Primăria vrea CSM-ul în Liga Națională de baschet feminin

Tensiuni incredibile la CSM Târgoviște, alimentate chiar din interior, de către antrenorul echipei de baschet feminin, Cătălin Tănase, și de încă un personaj care a coordonat ceva vreme activitatea de la cel mai bogat club din istoria sportului dâmbovițean, fără să își asume vreodată vreo semnătură oficială: poziția președintelui Ciprian Prisăcaru este pusă în pericol, și nu după vreo analiză a Consiliului Local sau a primarului, ci la dorința unor așa-ziși oameni de sport, care s-au obișnuit să se gudure, ani de-a rândul, pe lângă câștigătorii alegerilor și să trăiască bine din salarii încasate din bani publici. Concret, Tănase și apropiați săi au pus la cale un puci, cu scopul de a forța demisia lui Prisăcaru și a dobândi controlul total la CSM Târgoviște. “Tănase tot spune că nu are cine lucra la echipă și nu vrea să joace în Liga Națională, de teamă că se va face de râs mai rău ca sezonul trecut. Dar cine l-a împiedicat să negocieze cu jucătoare, cum a făcut toamna trecută, când semna contracte în numele clubului fără ca măcar să fie angajat? Scopul lui e acum îndepărtarea lui Prisăcaru, iar pentru asta a fost în stare să facă o alianță cu unul dintre cei pe care îi vorbea de rău în tot orașul”, povestesc sursele DB-sport.ro. Tănase s-ar fi lăudat că, în cazul demisiei lui Prisăcaru, are pregătite câteva mutări pentru a trage cu echipa de baschet la locurile 4-5.

Marți se decide: Liga Națională sau Liga I

Anunțată de unii jurnaliști pentru astăzi, ședința dintre oficialii CSM-ului și reprezentanții Primăriei pentru stabilirea coordonatelor viitorului sezon al baschetului târgoviștean se va consuma abia marți, din motive obiective. “Mi-am dorit ca la această discuție să fie prezenți toți factorii implicați. Cătălin Tănase e la Cluj, la un curs organizat de FR Baschet. Marți va fi la Târgoviște, și tot atunci ne vom întâlni cu domnul primar”, a precizat pentru DB-sport președintele CSM-ului, Ciprian Prisăcaru. Pe de altă parte, primarul Municipiului Târgoviște a precizat că, în opinia sa, echipa de baschet trebuie înscrisă în Liga Națională: “Asta este poziția mea, CSM ar trebui să joace în LNBF. E prematur să vorbim despre repercusiuni în cazul în care oficialii clubului vor lua o altă decizie”, a transmis Cristian Stan site-ului nostru.

E amestecat și Boriga?

Într-o postare pe Facebook, Prisăcaru a lăsat să se înțeleagă că în spatele criticilor din presă s-ar afla, printre alții, și Gabriel Boriga, fost primar al orașului și până de curând voluntar la CSM Târgoviște. “Nu am acceptat ca acest club să fie condus din umbră”, a scris președintele CSM-ului, cu bătaie lungă, mai ales că în ultimele luni apropiații lui Boriga au declanșat o ofensivă fără precedent la adresa lui Prisăcaru, culminând, spun sursele noastre, cu o serie de postări defăimătoare pe o pagină autointitulată a suporterilor voleiului târgoviștean.

P.S. După ce DB-sport.ro a scris că în bugetul pe 2017 al CSM Târgoviște mai sunt disponibili 15.500 de lei pentru promovare și publicitate, jurnaliștii dâmbovițeni au făcut coadă la ușa președintelui Prisăcaru, în speranța că vor obține un contract de imagine, fie și pe câteva sute de lei lunar. Mulți au aflat abia astăzi unde se află sediul clubului înființat în 2008.

The post Tănase vrea să-l dea jos pe Prisăcaru | Detaliile puciului și personajul-cheie din ecuație. Primăria vrea CSM-ul în Liga Națională de baschet feminin appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*