Târgoviștea a pierdut-o (și) pe Anamaria Vîrjoghe | Singura baschetbalistă localnică 100%, păcălită să meargă în Liga a III-a de amatori din SUA

CSM Târgoviște a mai pierdut astăzi o jucătoare, devenind tot mai limpede că din brandul care altădată făcea furori în România nu a mai rămas nimic, responsabilii pentru întregul dezastru numindu-se Prisăcaru Ciprian și Tănase Cătălin. Singura localnică get-beget din lotul și-așa subțire al CSM-ului, locul 4 în ediția trecută a LNBF – în care au participat zece echipe – a plecat în SUA, urmând să evolueze pentru o submediocră echipă de colegiu din Liga a III-a amatori, Northwest Christian University Beacons. Interesant este că, acum două săptămâni, într-un interviu acordat site-ul oficial al clubului CSM Târgoviște, Vîrjoghe își făcea planuri de viitor la Târgoviște, în LNBF, care se pare că nu au coincis cu cele ale șefilor clubului, hotărâți să pună lacătul pe cea mai titrată echipă din sportul dâmbovițean din toate timpurile. Urmatorul sezon de Liga Nationala vreau sa fie unul productiv. Doresc sa ma imi perfectionez jocul si sa imi depasesc performantele de pana acum, declara Vîrjoghe – acum în avion spre SUA – pe 17 august. “Păcat, mare păcat că Târgoviștea și baschetul românesc au pierdut o jucătoare precum Anamaria Vîrjoghe. Fata a fost păcălită că va evolua la un nivel înalt, dar în realitate se duce în NAIA, adică a treia ligă de amatori din SUA. WNBA e liga profesionistă, baschet bun se joacă și în NCAA, prima ligă a colegiilor, dar de la NCAA2 mai jos e pierdere de vreme”, au vorbit cunoscători ai fenomenului pentru db-sport.ro.

P.S. Președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, nu a putut fi contactat pentru a comenta mutarea. Prisăcaru se află de joia trecută în concediu de odihnă în Antalya, la un resort de lux, unde cazarea și masa costă 2.500 de euro pe săptămână/cameră dublă.

The post Târgoviștea a pierdut-o (și) pe Anamaria Vîrjoghe | Singura baschetbalistă localnică 100%, păcălită să meargă în Liga a III-a de amatori din SUA appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*