Ţeapă în stil…nemţesc la Moisei. Un maramureşean cunoscut, acuzat chiar de un consătean că ar fi „ţepar”

Un banal anunţ ,postat pe pagina personală de Facebook de către un maramureşean, scoate la iveală un mic scandal local. V. V., originar din localitatea Moisei, este acuzat de către un consătean că i-ar fi tras ţeapă.

Totul a pornit de la un anunţ postat de V.V. pe pagina personală de Facebook prin care anunţa că recrutează mai  mulţi meseriaşi care să-şi desfăşoare activitatea în Germania. Anunţul (pe care îl redăm mai jos) preciza zona unde aceştia ar fi trebuit să lucreze dar şi condiţiile salariale şi de cazare.

“Fără intermediari!
Angajez 5 ELECTRICIENI cu începere din 20 Noiembrie.
Cunoștințe de limba germană reprezintă avantaj.
Se lucrează 8-10 ore/zi, în zona Berlin-Cottbus.
Salariu brut: 16 EUR/oră
Cazare asigurată.

Pentru cei interesați, detalii în mesaj privat”, suna anunţul postat de V.V..

La doar câteva ore de la postarea anunţului, un consătean al lui V.V., Ionuţ Mihali, un tânăr din localitatea Moisei, a postat la rândul lui un anunţ prin care îl acuza pe acesta că este “ţepar”.

„Oameni buni acest inselator minte lumea si nu mai plateste oameni ma pus chiar pe mine sa merg si dupa mia dat teapa distribuiti mai departe sa nu pateasca lumea ce am patit eu….”, a scris tânărul.

Comentariul lui nu a trecut neobservat şi au apăruit urgent şi mai multe comentarii.

“La ce suma de cocaină dă pe ora clar ca ii țeapă”, a scris Marian Stetco.

Cei doi au fost rapid contrazişi de un al treilea consătean, Grad Stefan, care a luat urgent partea lui V.V..

“ Fi serios ! Îl cunosc pe omul ăsta si nu e genul de om care s-ar ocupa cu înșelătorie , treaba ta , da i o acuzatie destul de gravă”, a scris Grad Stefan.

De aici până la spirite încinse nu a fost decât un pas.

Eh acuzatie acuza—tie gramatical….este scris de o masinarie…nu un scris in ud lichid de mine frate, de tine….este o proba-de la vor–ba nu dovezi …do-VEZi ca sa vezi lichidul! Hristos ne spune ca legile sunt in inimile noastre nu scrise pe bucati de piatra sau hirtie :)V.V. am dovezi in care vb cu el..si el face trage, drege…dar pina la fapte..Fanica sunt masini de scris!! Niste minciunosi si manipulatori sunt toti!, a scris Ioan Zyraxes.

“Da lume trebuie sa stie cn e unu si cn e altu pentru ca am probe ca vasile vlasin inseala oameni si i prosteste exact ca si cu multi oameni ca sa faca donatie pentru copiii bolnavi fara sa mai dau nume cn is bolnavi … si nu le,a mai dat nimica…
Stim noi cn e el si stim cn sunt multi ca si el „baieti”.

Bai stefan Grad Ștefan ai muncit la el ?
Eu am mers si sa muncesc si am mers doi baieti degeaba pana in germania ca sa ne spuna ca am ajuns tarziu si il stie toata lumea ca e un tapar …
Si daca tu nu ai treaba nu te inscrie la cuvant ca tu nu esti de lucru prietene stiu si eu si tu asta stim noi”, a mai scris Ionutz Mihali.
Până la apariţia materialului V.V. nu a comentat pe Facebook acuzaţiile care i se aduc dar aşteptăm cu maxim interes un punct de vedere.

 

 

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*