Teja a recunoscut că echipa sa a jucat slab la Arad: „Nu am fost noi, dar am încredere că vom câștiga miercuri și vom rămâne în Liga 1”

Gaz Metan Mediaș a venit la Arad după punctul ce le-ar fi asigurat din punct de vedere matematic inclusiv evitarea barajului de menținere în Liga 1, dar pleacă cu mâna goală acasă. Acum, „alb-negrii” sunt nevoiți să o bată pe Poli Iași în ultima etapă pentru a fi siguri că vor juca și la anul elită.

Practic, sibienii nu au avut niciun șut pe spațiul porții lui Florin Iacob, care a avut cel mai liniștit meci al sezonului pe teren propriu. „Din păcate, nu am făcut un meci bun astăzi. UTA a făcut un presing agresiv și nu am reușit să ieșim, să ne creăm ocazii, nu am forță în atac. Astăzi nu am fost noi, meciul viitor vom da tot ce putem pentru că este ultima șansă a noastră. Orice punct era bienvenit, din păcate azi nu am reușit să luăm nimic. Dar, sunt încrezător, mai avem un meci acasă și îl vom câștiga. Cred că am așteptat prea mult rezultatele altor echipe ca să scăpăm, iar eu tot timpul am spus că acest campionat se va juca până în ultima clipă. Așadar, trebuie să rămânem concentrați și să câștigăm miercuri dacă vrem să rămânem în Liga 1. Și, cu siguranță o vom face, eu am încredere”, a spus Mihai Teja.

Antrenorul Gazului nu câștigat niciun meci împotriva UTA-ei în acest sezon. A remizat cu Voluntariul, la Arad, în vară: 0-0 și a cedat azi (0-1) și în retur, la Mediaș, cu 2-1.

 

 

0
0

Articolul Teja a recunoscut că echipa sa a jucat slab la Arad: „Nu am fost noi, dar am încredere că vom câștiga miercuri și vom rămâne în Liga 1” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*