Teja: „Dacă până acum am întâlnit echipe cu o calitate superioară, acum cred că ne vom bate de la egal la egal cu cei de la UTA”

Gaz Metan Mediaș are un început nefast de sezon, din punct de vedere al rezultatelor. După șase etape, medieșenii ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 4 puncte. la egalitate cu FC Argeș, însă cu un golaveraj inferior piteștenilor.

Luni seară, Gazul întâlnește UTA, echipă ce a strâns 11 puncte și, cu excepția jocului de la Botoșani, a arătat foarte bine în teren. Mihai Teja vorbește despre un duel echilibrat cu arădenii, după ce în majoritatea disputelor din acest debut de sezon sibienii au plecat cu șansa a doua. „Toate meciurile sunt grele, întâlnim un adversar care a făcut mult mai multe puncte decât, este într-o formă sportivă foarte bună. Jucăm acasă, este un meci dificil și încercăm să câștigăm punctele puse în joc. Dacă până acum am spus că am întâlnit echipe cu o calitate superioară față de noi, acum cred că ne vom bate de la egal la egal cu cei de la UTA. Într-adevăr, arădenii formează un grup bun, o echipă bună, au schimbat și ei mulți jucători în această vară, au adus mai mulți jucători. Îmi doresc să câștigăm acest meci pentru liniștea noastră, pentru încredere, pentru moral și pentru clasament, până la urmă, cu trei puncte poți urca foarte mult. După aceea avem din nou un meci acasă cu FC Voluntari, deci sunt partide în care ne putem bate de la egal la egal. Și cu celelalte echipe ne-am bătut de la egal la egal, dar a existat o diferență de calitate. Sper să ne atingem obiectivul în meciul cu UTA și să îl câștigăm. Îmi doresc să avem o evoluție foarte bună, să intrăm foarte determinați, cu o motivație și o ambiție foarte mare pentru a câștiga cele trei puncte”, a spus antrenorul „alb-negrilor” la conferința de presă ce precede deplasarea UTA-ei la Mediaș.

În sezonul precedent, Teja a întâlnit-o pe UTA în trei rânduri, fără a obține vreun succes. Tehnicianul născut la București se afla pe banca Voluntariului la prima partidă de Liga 1 de pe noul „Francisc Neuman”, încheiată cu scorul de 0-0, iar după ce a preluat-o pe Gaz Metan a pierdut de două ori împotriva „roș-albilor”: 1-2 pe teren propriu în sezonul regulat și 0-1 la Arad în play-out.

Din tabăra sibienilor va absenta „închizătorul” Diogo Izata, eliminat de pe teren la Craiova.

0
0

Articolul Teja: „Dacă până acum am întâlnit echipe cu o calitate superioară, acum cred că ne vom bate de la egal la egal cu cei de la UTA” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*