TELEFONUL care va schimba TOT

BOB (Blok on Blok) este primul smartphone modular din lume bazat pe tehnologia blockchain și dezvoltat de compania Pundi X, una dintre cele mai mari rețele de vânzări de criptomonede la nivel mondial. Telefonul a fost prezentat în cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2019.

Compania are un serviciu pentru tranzacționarea criptomonedelor care se numește XWallet, precum și un dispozitiv XPOS (punct de vânzare) pentru cumpărarea, vânzarea și acceptarea monedelor digitale. Cu toate acestea, BOB, numit anterior XPhone, oferă un ecosistem complet descentralizat pentru utilizatori care dețin un control absolut asupra datelor lor.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

BOB funcţionează cu OS X, care este un sistem de operare open-source. Deoarece folosește ecosistemul blockchain, fiecare sarcină de pe telefon, fie că este vorba de trimiterea de texte, de apeluri, de navigare pe web și de partajare de fișiere, toate se întâmplă pe o rețea descentralizată, făcând-o foarte criptată și astfel securizată. Fiecare unitate a BOB este un nod care acceptă întregul sistem blockchain Function X.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

În plus, telefonul rulează şi cu Android 9.0 Pie în modul tradițional, care oferă toate funcțiile ca pe un telefon Android obișnuit. Este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 660 cu GPU Adreno 512 și asociat cu 6 GB RAM și capacitate de stocare de 128 GB. Utilizatorii pot extinde spaţiul de stocare cu până la 512 GB.

BOB dispune de un ecran AMOLED de 4,97 inci, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și un raport de aspect 16:9. Telefonul are o cameră primară de 48MP, cu diafragmă f/2.0 și cameră frontală pentru selfie-uri de 16MP.

Capacitatea bateriei este de 3.300 mAh și și poate fi încărcată şi wireless. De asemenea, are senzor de amprentă, mufă Jack pentru căști de 3,5 mm, NFC, Bluetooth.

Mai mult, este un telefon modular, ceea ce înseamnă că utilizatorii îl pot personaliza cu diferite componente pentru a le oferi telefoanelor un aspect unic. Fiecare telefon BOB vine la pachet cu un kit de asamblare MOD cu unele componente standard, iar utilizatorii pot achiziționa suplimentar piese personalizate de pe site-ul companiei.

BOB este disponibil pentru precomenzi și retail pentru 599 de dolari. Este disponibil pentru comandă în aplicația XWallet și pe Kickstarter.

Sursa: economica.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*