Teleormăneanul Alexandru Bădăuță a marcat iar pentru ASU Poli Timișoara

badautaASU Poli Timişoara a trecut cu 2-1 de nou-promovata în liga secundă, FC Argeş. Stancu a ratat prima ocazie încă din minutul 12. FC Argeş nu s-a lăsat intimidată şi a deschis scorul prin Nilă la atacul următor.

Până la pauză, bănăţenii au restabilit egalitatea cu noroc – căpitanul oaspeţilor, Cotigă, a vrut să trimită propriului portar, dar lovitura sa de cap l-a păcălit pe Popescu, în minutul 41.

În repriza secundă, Motreanu a mai ameninţat poarta oaspeţilor, în minutul 52, înainte ca teleormăneanul Bădăuţă să marcheze pentru 2-1, patru minute mai târziu.

Acesta a fost şi scorul final al unei partide încheiate pe o ploaie torenţială. Etapa viitoare, Timişoara joacă la Târgovişte, iar Argeşul acasă cu Miroslava.

sursa text: www.digisport.ro

De-a lungul carierei sale, alexandreanul Alexandru Bădăuță a mai evoluat pentru echipe ca Rova Roșiori, Dinamo 2, FC Caracal, ACS Berceni, FCM Alexandria și Unirea Brânceni și are 27 ani. Etapa trecută, Bădăuță a mai marcat două goluri pentru echipa sa în deplasarea de la Dacia Unirea Brăila.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*