Teleormaneanul Mădălin Martin, a treia achiziţie pentru FC Argeş. Săndoi: „Îmi doresc să redevină jucătorul de la Rapid”

RAPID  - CEAHLAUL PIATRA NEAMT, SCOR 1-1, ETAPA 14, CAMPIONAT 20FC Argeş a realizat, luni, cel de-al treilea transfer din această iarnă. După ce săptămâna trecută gruparea din Trivale s-a înţeles cu fundaşul Mădălin Ciucă, fost la UTA Arad, şi cu mijlocaşul la închidere Sorin Tăbăcariu, de la FC Voluntari, oficialii alb-violeţi au ajuns la un acord şi cu Mădălin Florin Martin (25 de ani), fotbalist care în prima parte a campionatului a evoluat la Metaloglobus Bucureşti, colega de serie a alb-violeţilor. Cele două părţi au bătut palma pentru un contract pe 6 luni, cu drept de prelungire pe încă un sezon, în eventualitatea în care jucătorul va confirma aşteptările.

Pentru formaţia din Capitală, de care s-a despărţit în această iarnă, atacantul format de Rapid a evoluat în 13 meciuri, dintre care în 9 a fost titular, şi a marcat 3 goluri.

Martin evoluează ca mijlocaş ofensiv, dar şi ca atacant şi a jucat atât în Liga 1, cât şi în Liga 2 pentru Rapid, echipă alături de care a reuşit două promovări. În cariera sa a mai trecut şi pe la CSM Poli Iaşi, unde însă nu s-a acomodat.

Săndoi: „Are calităţi deosebite“  

Mădălin Martin se pregăteşte cu FC Argeş de două săptămâni şi a fost folosit câte o repriză de Emil Săndoi în amicalele cu Unirea Bascov şi FC Aninoasa. Tehnicianul grupării din Trivale este convins că Mădălin poate redeveni jucătorul de la Rapid dacă va fi sănătos.

„Martin este un jucător care poate să ne ajute. Eu îl cunosc şi de la echipa naţională de tineret. Avea calităţi deosebite într-o anumită perioadă. Se anunţa ca o mare promisiune a fotbalului românesc. Din păcate, a avut şi o perioadă de regres, dar sperăm să fie pe un trend ascendent. Îmi doresc ca el să confirme aşteptările şi să redevină jucătorul de la Rapid“, a spus Emil Săndoi.

Amical cu Academia Rapid

Altfel, fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa, în această săptămână, cel de-al treilea meci de verificare din această perioadă precompetiţională. Echipa pregătită de Emil Săndoi va întâlni, joi, de la ora 11:00, pe Academia Rapid, formaţie pentru care evoluează Daniel Pancu, Vasile Maftei, Daniel Niculae şi Ionuţ Voicu, fotbalişti cu sute de meciuri în Liga 1.

Disputa cu giuleştenii se va juca pe terenul sintetic de la Bradu. La o zi după acest test cu alb-vişinii, fotbaliştii lui Emil Săndoi vor termina cantonamentul de pregătire şi vor primi câteva zile libere pentru a sta alături de familii.

sursa text: www.liga2.prosport.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*