Teleormăneanul Mădălin Martin se desparte de Metaloglobus

RAPID  - CEAHLAUL PIATRA NEAMT, SCOR 1-1, ETAPA 14, CAMPIONAT 20Până la numirea unui nou antrenor principal, după ce imediat după încheierea primei părţi a sezonului de Liga 2 s-a despărţit de Bogdan Argeş Vintilă, conducerea clubului Metaloglobus Bucureşti a tras primele concluzii în privinţa evoluţiei jucătorilor în cele 21 de etape desfăşurate până acum. Astfel, s-a ajuns la decizia de a renunţa la patru jucători. Mădălin Martin (25 de ani), Ionuţ Marian, Andrei Roman şi Robert Gheorghe (toţi trei de 21 de ani) nu vor mai continua şi în 2018 cu gruparea din cartierul Pantelimon. Din lotul echipei nu mai face parte, deja de mai mult timp, nici fundaşul Alexandru Ciochină (19 ani).

Preşedintele Marius Burcă spune că Metalogrobus s-ar mai putea despărţi de alţi câţiva jucători în perioada de pregătire, însă decizia o va lua noul antrenor. „În stand-by, poate, mai sunt vreo doi de care să ne despărţim, dar îl las pe noul antrenor să decidă. De adus trebuie să aduc, asta e clar”, ne-a spus oficialul echipei bucureştene, care încă nu a ajuns la numirea unui nou antrenor după ce principala sa ţintă a declinat în cele din urmă oferta. „Încă nu am stabilit noul antrenor. Am purtat discuţii cu cineva şi am fost convins că batem palma. Nu am făcut-o însă, din păcate pentru toată lumea. Acum mă reorientez şi se pare că mai durează ceva”, a mai declarat Burcă.

Dintre jucătorii de  care se desparte Metaloglobus, surprinzătoare este renunţarea la fostul atacant rapidist Mădălin Martin. Cu cele trei goluri marcate în 21 de etape, Martin era al doilea golgheter al echipei, după Valentin Ghenovici, cu 7 reuşite. În plus, după Gigel Coman, Mădălin Martin era cel mai sonor nume pe care echipa bucureşteană îl avea în lot.

Venit în vară de la echipa de Liga 1 CSM Poli Iaşi, Mădălin Martin a evoluat pentru Metaloglobus în 13 meciuri, dintre care 9 ca titular, şi a înscris 3 goluri, cu Mioveni (1-0), Ştiinţa Miroslava (1-2) şi Pandurii (2-3).

Ionuţ Marian, venit în vară de la ACS Şirineasa, a jucat în 12 meciuri pentru Metaloglobus, dintre care în doar jumătate dintre ele a început ca titular.

Andrei Roman (21 de ani) a intrat pe teren în 5 meciuri, bifând 239 de minute, în timp ce Robert Gheorghe a fost utilizat în doar 3 jocuri, totalizând 201 de minute.

Adversar tare în primul amical: Juventus Bucureşti

În privinţa perioadei de pregătire, Metaloglobus are programată reunirea pe 8 ianuarie, iar primul amical îl va juca pe 26 ianuarie, cu Juventus Bucureşti. Celelalte adversare pe care le va întâlni sunt Chindia Târgovişte, CS Mioveni, CS Baloteşti, AFCM Alexandria şi, posibil, FC Argeş.

În 21 de meciuri jucate în Liga 2, la prima prezenţă din istoria sa în această competiţie, Metaloglobus a înregistrat 5 victorii, 5 egaluri, 11 înfrângeri, un golaveraj negativ: 17-29 şi 20 de puncte. 15 este locul ocupat în clasament, primul de deasupra locurilor retrogradabile, însă la egalitate cu Foresta Suceava şi CS Baloteşti, aflate pe poziţii ce duc în Liga 3. După succesul de la Mioveni cu 1-0, echipa bucureşteană a înregistrat apoi o serie de şase meciuri fără victorie, în ultimul joc, cu UTA, reuşind să ia un punct, după un egal (scor 0-0). De şase partide, Metaloglobus nu a mai înscris şi a primit 11 goluri.

sursa text: www.liga2.prosport.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*