Teleormaneanul Robert Neciu s-a calificat cu nationala U19 la Turneul de Elita

romania u 19Echipa națională U19 a câștigat azi și a doua partidă din turneul preliminar pentru Euro 2018, împotriva Rusiei, 2-1, după ce reușise același scor cu Grecia, și s-a calificat matematic la Turul de Elită. Din formatia noastra nationala face parte si teleormaneanu Robert Neciu, jucatorul lui Viitorul Constanta.

CALCULE: Cum Grecia a zdrobit în această seară echipa națională U19 din Gibraltar, 5-0, România e sigură de primul loc în grupa preliminară. Cu toate acestea, are nevoie de o victorie la scor împotriva codașei pentru a prinde un loc în prima urnă valorică la tragerea la sorți pentru turul de elită. Acolo unde Spania și Portugalia sunt prezente automat, iar Germania, Italia, Ucraina și Austria (alte echipe cu nouă puncte) au golaveraj de măcar +5. Noi avem, deocamdată, +2.

Echipa de start a României: A. Vlad – Haruț, Screciu, C. Dima, Trușescu – Boboc, V. Dragomir (cpt.) – Moruțan, Mățan, Micovschi – Sântean. Rezerve: Costache – T. Băluță, Neciu, Berci, L. Gheorghe, Merloi, Moldoveanu, Vidrășan, Podină

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*