Tenismenul arădean Marius Copil a devenit „câine” cu acte în regulă: „Să câştig titlul pentru Dinamo!”

Clubul Sportiv Dinamo și-a prezentat cele mai noi achiziții și ce achiziții. Este vorba despre tenismenii Raluca Olaru şi Marius Copil, acre au semnat cu gruparea din „Ștefan cel Mare”, pe câte un an de zile. „Sper să facem echipă, să particip la naționale și să câștig titlul. Acest titlu nu îl am încă. (n.r – Te vei înscrie în DDB?) Nu, pentru că suntem separat, din câte știu. (n.r – Cei de la handbal au făcut-o) Da, deocamdată nu”, a spus Copil, locul 216 ATP la simplu.

Copil și Olaru au fost întâmpinați de Horia Tecău. Fostul campion de la Wimbledon și US Open este legitimat la CS Dinamo încă din 2009. „Cel mai bun jucător de simplu din România și cea mai bună jucătoare de dublu din România. Mă bucur să îi am alături la club, să inspire copiii, să îi motiveze prin profesionalismul și dedicarea lor”, a spus Tecău, locul 22 ATP la dublu. Arădeanul Marius Copil ocupă în acest moment locul 216 ATP, iar 2021 se anunţă un an al altor mari provocări, cum ar fi prezenţa la Jocurile Olimpice de la Tokyo .

”Raluca Olaru și Marius Copil s-au alăturat Clubului Sportiv Dinamo! Secția noastra de tenis a primit întăriri în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokio. Pe lângă vicecampionii olimpici Horia Tecău și Florin Mergea, vom miza pentru Tokio și pe valoroșii jucători Raluca Olaru și Marius Copil! Cei doi au fost prezentați astăzi in cadrul unui eveniment desfășurat la CS Dinamo, la care a mai participat Horia Tecău. Le spunem și noi “Bine ați venit, campionilor!”, este mesajul lui CS Dinamo.

Declarațiile pe larg oferite de Raluca Olaru, Marius Copil și Horia Tecău vor putea fi urmărite sâmbătă, de la ora 13:30, în cadrul emisiunii Așii Tenisului, de la Digi Sport 2.

0
0

Articolul Tenismenul arădean Marius Copil a devenit „câine” cu acte în regulă: „Să câştig titlul pentru Dinamo!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*