Tenismenul leneș – Benoit Paire a renunțat la antrenamente!

Într-un interviu acordat cotidianului L’Equipe, jucătorul francez de tenis Benoit Paire recunoaște că nu se mai antrenează de ceva vreme, dar încă mai joacă, pentru a-și întreține modul de viață. Benoit Paire, ajuns la 31 de ani, se mândrește, totuși, cu o carieră remarcabilă – este adevărat că nu a prins nici măcar sferturile de finală ale unui Grand Slam, dar are trei titluri ATP, iar în anul 2016 a ajuns printre primii 20 de tenismeni în clasamentul mondial ATP. De altfel, în acea perioadă de glorie, în contul său au intrat opt milioane de euro, bani care îl ajută pe francez să aibă o viață boemă.

De când coronavirusul a perturbat circuitul tenisului mondial, Paire a devenit un sportive leneș și nu-și ascunde această latură. Bilanțul ultimului an este catastrofal – doar două victorii și 13 înfrângeri, în care nu a luat niciun set. După ce a pierdut acum două zile la Acapulco Open, în fața lui Stefanos Tsitsipas, tenismenul francez a surprins din nou cu câteva declarații: ”Am pierdut din prima rundă și este mai bine pentru mine – voi merge la Miami, pe plajă și la piscină. Recunosc că nu sunt deloc fericit pe teren. Chiar părinții mei mi-au spus că nu mai sunt Benoit cel pe care îl cunoșteau ei.

Celor dintre noi cărora le place viața, libertatea, mâncarea și distracția, nu ne mai plac antrenamentele, doar ca să câștigăm ceva bani în plus. Gael Monfils a fost trist în Australia, iar Denis Shapavalov a declarant că mai joacă câteva turnee ca să poată trăi în afara balonului. Acest circuit nu este pentru noi. De ce să înebunești să câștigi puțin mai mult? Eu am oprit antrenamentele și nu scot racheta în afara jocurilor”, a declarat tenismenul leneș.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*