Tescan și Rusu, variante de juniori pentru UTA?

Dereglată puțin de infectarea celor 6 juniori cu coronavirus, UTA s-a orientat rapid spre alți tineri, unul sau doi dintre ei oricum fiind destinați să se alăture lotului pregătit de Laszlo Balint.

Primul pas a fost făcut cu Răzvan Ivan, fundașul dreapta de 20 de ani care și-a încheiat împrumutul la Unirea Alba Iulia și revine la clubul de care aparține până în iarna lui 2021.

Apoi, după amicalul de astăzi, cu Șoimii Lipova, Balint l-a remarcat pe Dennis Rusu, mijlocașul lateral de 19 ani al divizionarei terțe. Orădeanul a reușit faza meciului după ce a depășit în viteză, cu mingea la picior, doi adversari și i-a pasat lui Grigore ce a finalizat în mâna lui Benga. Penalty-ul rezultat a fost, însă, ratat de același Rusu. Cert este că „principalul” UTA-ei ar dori să-l încerce pe tânărul „șoim”, mai ales în contextul absențelor lui Miculescu, Oroian sau Isac. Decizia va fi luată mâine la nivelul celor două conduceri ale celor de la UTA și Lipova, existând și posibilitatea unui împrumut scurt până ce demarează și noul sezon al Ligii a 3-a.

În fine, din informațiile noastre, la Arad ar trebui să ajungă în orele următoare și Dragoș Tescan. Născut la Craiova pe 15 septembrie 1999, mijlocașul lateral dreapta a fost crescut de Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, finalizând trist singurul său sezon la nivel de seniori. Turris Turnu Măgurele a ratat în cel de-al 6-lea minut de prelungiri promovarea în Liga 1, iar Tescan e atras de proiectul UTA-ei pe scena primului eșalon.

Craioveanul a disputat 11 partide pentru teleormăneni în sezonul precedent, în condițiile în care a lipsit aproape 6 luni de pe gazon din cauza unei rupturi parțiale de ligamente la genunchiul stâng. În jocurile disputate, Tescan a marcat patru goluri, unul dintre ele chiar împotriva UTA-ei, în play-off, la Arad. El a fost cel care a deschis tabela pentru Turris pe „Motorul”, echipa sa impunându-se într-un final cu 4-3.

0
0

Articolul Tescan și Rusu, variante de juniori pentru UTA? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*