Test Drive: rimeluri pentru răsucirea genelor

Noutăți, bestselleruri, și favoritele fashionistelor: testăm și vă povestim despre cele mai solicitate rimeluri cu efect de răsucire. Alege, testează și lasă-ne un feedback cu impresiile tale!

 

  • The Falsies Angel, Maybelline New York 

 

Noul rimel de la Maybelline New York va face apel la cei care iubesc genele naturale, puțin mai lungi și ondulate. Are o perie foarte confortabilă, în formă neobișnuită, care vă permite să vopsiți atât genele lungi, la colțurile exterioare ale ochilor, cât și pe cele scurte. Rimelul separă perfect firele, fără a se lipi între ele și nu lasă bulgări. Pentru a ridica, a ondula și a obține un aspect mai „deschis”, țineți peria la rădăcini pentru câteva secunde.

make up

  • Feline Noir, L’Oréal Paris 

 

 

Promisiunile sale – de a crea un aspect “felin”, de a adăuga volum, de a ondula și de a separa genele – acest rimel le îndeplinește cu succes. Poate fi folosit pentru a crea un make-up atât natural cât și mai dramatic de seară. Vopsește perfect genele de la rădăcini, răsucește, alungește și fixează rezulatul pentru întreaga zi. Aplicat în mai multe straturi, acesta nu îngreunează firele de păr.

 

 

  • Lash Queen Feline Blacks, Helena Rubinstein 

 

 

Un alt rimel inspirat de aspectul “cat eye” – Lash Queen Feline Blacks de la Helena Rubinstein. Are o textură cremoasă foarte confortabilă pentru ochi, o perie moale și comodă și o culoare neagră bogată. Rimelul, în primul rând, separă, alungește și ridică perfect genele, în al doilea rând, nu se sfărâmă în timpul zilei și, în al treilea rând, este ușor de spălat și este potrivit pentru ochii sensibili. Cei care acordă atenție nu numai proprietăților, ci și aspectului produselor cosmetice, vor aprecia cu siguranță designul acestui rimel.

make up

  •  Black Ecstasy, Giorgio Armani

 

 

Genele îngrijite, ondulate și lungi sunt rezultatul rimelului Black Ecstasy. Conține patru tipuri de ceară, textura este foarte ușoară, iar peria alunecă literalmente peste gene, nu le lipește și nu creează bulgări. Pe lângă ceruri, formula include un polimer special care îmbunătățește pigmentul negru. Bonus – o perie cilindrică convenabilă pe o tijă roșie.

make up

  • Grandiose Extrême, Lancôme

 

 

Această noutate de la Lancôme are un nume „grăitor”. Rimelul oferă un volum extrem, și, de asemenea – gene pufoase, ondulate și alungite. Se bazează pe ceară elastică, astfel încât textura este moale și cremoasă, ceea ce asigură o distribuție uniformă. Controlați singur volumul – în funcție de numărul de straturi, rimelul va oferi un efect diferit. Alte avantaje sunt peria convenabilă și ambalajul negru mat.

 

make up

  • Double Stacked, NYX Professional Makeup 

 

 

Originalitatea acestui rimel – formula ce conține fibre speciale de nailon, datorită cărora genele devin groase, ondulate și alungite. Este un produs 2in1: în ambalajul alb – primer cu fibre, în ambalajul negru – însăși rimelul. Aplicați produsele pe rând: rimel – primer – rimel. Rezultatul – un volum dramatic și o privire senzuală!

Articolul Test Drive: rimeluri pentru răsucirea genelor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*