Test pentru „tineret”

Petrolul – cu ambele echipe de juniori republicani – şi “satelitul” Astrei, de asemenea cu mai bine de două “echipe” diferite, cu mulţi juniori în componenţă, au avut parte, ieri, pe terenul de la Brazi, de un amical “ca înainte de vacanţă”, foarte probabil, pentru ambele grupări acesta fiind ultimul joc din 2020, în condiţiile în care meciurile oficiale s-au terminat, iar pauza competiţională se apropie cu paşi repezi.
A fost 2-1 pentru Astra 2, marcatori Dragoş Gheorghe şi Adeshina Fatai, respectiv Leonard Grigore pentru “lupişori”, echipa din “9 Mai” irosind şi o lovitură de la 11 metri, prin Duminică, în timp ce echipa Petrolul a avut, de asemenea, câteva bune ocazii de a pleca neînvinsă, pe banca galben-albaştrilor stând Victor Roşca – prima repriză, respectiv Gheorghe Liliac, a doua.
Pentru Astra 2 – echipă pregătită de Bebe Bărbulescu şi Dorinel Beznea – mai urmează o ultimă săptămână de antrenamente, până în 10 decembrie, foarte probabil, fără meci amical. În meciul de ieri au fost testaţi mai mulţi jucători noi, precum Petrescu (ultima dată la Făurei), Cezar Mihalache (ex CS Baloteşti, fiul lui Dragoş Mihalache), dacă va rămâne cineva, sau nu, în efectivul cu care se va aborda returul Ligii a III-a urmând să se decidă săptămâna viitoare. O frumoasă impresie au lăsat şi câţiva jucători petrolişti, mai ales dintre cei aflaţi în echipa “juniorilor B”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*