Testările anti-COVID ale suporterilor utiști care vin la meciul cu Farul ar putea începe de sâmbătă seara, în trei locații din oraș

Debutul sezonului următor al Ligii I vine la pachet cu repopularea stadioanelor ca urmare a faptului că lupta cu pandemia de COVID decurge bine, iar autoritățile au îndulcit restricțiile. Legea e clară, arenele pot fi ocupate la jumătate din capacitatea lor, iar clubul UTA se pregătește să găzduiască la meciul cu Farul, de duminică, până în 5.500 de spectatori.

Regulile sunt clare, vor trece de filtrul organizatorilor doar persoanele vaccinate (cu schema încheiată de cel puțin 10 zile), testate negativ RT-PCR de maxim 72 de ore sau testate negativ cu „antigen rapid” nu mai târziu de 24 de ore.  Prin urmare, conducerea „Bătrânei Doamne” intenționează să deschidă trei centre de vaccinare încă de sâmbătă seara, în trei locații din Arad: Piața Avram Iancu, Parcul Regina Maria – zona Micălaca 500 și stadionul „Francisc Neuman”. Tot aici s-ar putea elibera brățări pentru cei care prezintă dovada vaccinării sau a testelor RT-PCR pentru a se evita aglomerațiile duminică, la ora disputei cu trupa lui Hagi (18,30), dar aceasta nu este o informație oficială. Vă reamintim că costul unui test antigen pentru abonați sau cumpărătorii de bilete la meciurile de acasă ale UTA-ei este de 20 de lei.

În schimb, la partida de prezentare a lotului și echipamentului pentru sezonul 2021-2022, ce ar trebui să aibă loc miercuri, de la ora 20, pe „Francisc Neuman”, dacă Reconsul își va da acordul, nu vor fi necesare teste sau vaccinuri. Singura calitate a celor care vor intra doar la tribuna I a arenei din Calea Aurel Vlaicu va fi cea de abonat.

0
0

Articolul Testările anti-COVID ale suporterilor utiști care vin la meciul cu Farul ar putea începe de sâmbătă seara, în trei locații din oraș apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*