Teste negative, pentru fotbaliștii de la Viitorul Domnești. Președintele Buhac: ”Nu ne interesează adversarul”!

Maine, echipa campioană a Județului Ilfov, Viitorul Domnești, joacă primul meci din barajul de promovare în Liga a III-a, adversară fiindu-i campioana Județului Călărași, CSM Oltenița. Partida se va desfășura pe Stadionul Gloria, din Buzău, cu începere de la ora 17:30.

Trebuie să spunem că echipa din Domnești are un moral ridicat și după ce testele antivirus le-au ieșit băieților negative. ”Știam că elevii lui Vali Bădoi au înțeles ce înseamnă distanțarea socială și păstrarea regulilor de igienă. Meciul de mâine trebuie să se transforme în victorie, ca un prim pas spre promovare. Nu avem nici accidentări, toate astrele ne sunt favorabile”, ne spunea președintele Clubului, Constantin Buhac.

L-am chestionat pe domnul Buhac și am vrut să aflu dacă știe amănunte despre adversara din Oltenița, dacă a avut ceva spioni, la antrenamentele Olteniței. ”Nu ne-a interesat echipa adversă, noi trebuie să ne facem jocul și vom câștiga. Eu spun că va fi un antrenament ceva mai tare, dar numai atât”, a încheiat oficialul de la Domnești.

Reamintim, programul celor din Domnești este unul intens – după acest prim meci, din barajul de promovare, Viitorul Domnești joacă finala Cupei României pe județ, cu Voința Crevedia, iar pe 9 august se joacă a doua partidă a barajului, în care ilfovenii vor da piept cu cei de la CSU Plopeni.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*