Testele rapide COVID-19 vor putea fi folosite în competițiile interne | Acest lucru va permite și competițiilor de amatori, precum campionatele de Liga a 4-a, să-și reia activitatea.

 

Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, respectiv  Eduard Novak si  Vlad Voiculescu au semnat un ordin comun prin care testele rapide COVID-19 vor putea fi folosite de sportivi în competițiile interne, acest lucru va permite și competițiilor de amatori, precum campionatele de Liga a 4-a, a 5-a sau a 6-a să-și reia activitatea.

”Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, și Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au semnat ordinul comun care va permite folosirea testelor rapide bazate pe detecția de antigen pentru sportivi.
Ordinul comun nr. 197/462/2021 urmează să fie publicat cu celeritate în Monitorul Oficial al României, Partea I, intrând în vigoare la data publicării sale.
Prin semnarea acestui ordin, Ministerul Tineretului și Sportului se aliniază la reglementările în materie ale Ministerului Sănătății, făcând activitatea sportivă mai accesibilă, inclusiv pentru amatori, și ușurând presiunea financiară care genera constrângeri și dificultăți în lumea sportului”, a anunțat MTS pe pagina de Facebook.

După acest anunț, probabil tot mai multe AJF-uri vor reuși să dea drumul competițiilor pe care le organizează.

sursa: liga2.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*