TESTICUL EXPLODAT din cauza unei forme rare de SALMONELLA. Dezvăluiri terifiante

David Worsley, în vârstă de 59 de ani, a rămas paralizat de durere atunci când testiculele sale s-au umflat, iar cel stâng a explodat “ca un vulcan”.

David Worsley, în vârstă de 59 de ani, a fost infectat cu salmonella africană, o tulpină a infecției care a acționat în zona genital. Acesta a luat contact cu virusul în Tunisia.

Bărbatul era în agonie, în timp ce testiculele lui deveneau de zece ori mai mari decât dimensiunea normală când ajunsese acasă.

Testiculul său stâng a explodat atunci când acesta făcea o baie și acum va lua măsuri legale împotriva operatorului de turism.

El a spus: „Mi s-a spus că am avut o formă rară de salmonela numită Salmonella africană. După vacanță, testicul meu a fost umflat la dimensiunea unui grapefruit și era fost atât de greu ca și cum ar fi fost făcut din sticlă”.

„Durerea a fost atât de rea încât am crezut că voi muri. Când a explodat în cele din urmă m-am simțit fantastic. A fost o ușurare imensă.

Doctorul a spus că sunt extrem de contagios și nu mi-a fost permis să dorm cu soția mea. Trebuia să le țin cu mâna…atât de grele deveniseră. Câteva zile mai târziu, m-am trezit la aproximativ 5 dimineața cu o durere în testicul stâng. Abia mă puteam mișca și eram în lacrimi de agonie”, a relatat bărbatul, conform the sun.

Sursa: evz.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*