Tiberiu Calofir, jucător FCM Alexandria: “La Alexandria sunt condiții foarte bune pentru Liga 3. Ne doream să scoatem mai mult la meciurile cu Voința Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești”

petrolul - fcm alexandria 3Tiberiu Calofir este unul dintre jucătorii noi aduși în vară la FCM Alexandria și a reușit să se impună repede ca titular în echipa lui Romică Ciobanu jucând aproape titular in fiecare meci de campionat. Joacă pe postul de mijlocaș, are 23 de ani, și de-a lungul carierei sale a mai evoluat pentru Urban Titu, FCM Targoviște sau FC Aninoasa. Mâine FCM Alexandria joacă de la ora 14:00 cu Atletic Bradu în deplasare.

-Ai venit în vară la FCM. Ce te-a atras la proiectul de la Alexandria?

Am venit la cerințele domnului profesor Romică Ciobanu care e tot din Dâmbovița și mă știe. Am zis că e un pas înainte pentru că au terminat pe locul 3 sezonul trecut. Aici sunt condiții foarte bune pentru Liga 3.

-Ai reușit să devii repede titular…

Am jucat în majoritatea meciurilor mai puțin cu Roșiori când am intrat pe parcurs. Mi-a fost greu să mă impun pentru că este o foarte bună concurență pe fiecare post. Aici sunt fotbaliști foarte buni…

-Cum au fost meciurile cu Voința Turnu Măgurele și Petrolul?

Ambele au fost dificile. Ne doream să scoatem mai mult. S-a terminat și nu ne-a ieșit chiar ceea ce ne propusesem. Sunt echipe cu posibilități mai mari financiare de Liga 2. La noi sunt condiții financiare de Liga 3. Am jucat mai bine cu Petrolul, dar cu Turnu până ne-au egalat am controlat foarte bine jocul. Cu Petrolul, cu puțin noroc câștigam.

-Ce are Alexandria în plus față de Petrolul?

Noi nu avem obiectiv promovarea. Vrem să câștigăm fiecare meci în parte și la final vedem ce va ieși. Petrolul are posibilități foarte bune față de noi.

-Cum ți se pare seria din care faceți parte?

Este o serie dificilă pentru că are echipe foarte bune în componență. Petrolul a fost cel mai greu adversar, mai ales dacă ținem cont și de atmosfera de pe stadion.

-Noi jucătorii veniți în vară par să se fi adaptat foarte bine la echipă…

Este adevărat și ne descurcăm bine de la meci la meci. Suntem pe o pantă ascendentă…

-Despre meciul cu Bradu de mâine ce îmi poți spune?

Este dificil pentru că se joacă pe teren sintetic, dar dacă facem ce am exersat la antrenamente și suntem concentrați o să câștigăm

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*