Țigări în valoare de aproximativ 70.000 lei, confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 5.950 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, care urmau să fie introduse ilegal în Romania pentru a fi comercializate pe piața neagră de desfacere.

În data de 3 noiembrie a.c., o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina, județul Suceava, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a descoperit la aproximativ 400 metri de frontiera de stat două colete ascunse în vegetație.

Acestea au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 35.100 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au descoperit, în apropiere de frontiera de stat, trei colete care conțineau țigări. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 2.950 pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.500 lei.

În ambele cazuri, au fost informate autoritățile de frontieră despre evenimente, iar în continuare se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*