„Tigroaicele” își asigură fanii că vor juca în Final Four: „Nu ne este teamă și vom fi pregătite”

CSM București a fost învinsă în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 24-25 și s-au calificat în sferturile de finală de pe poziția a treia.

„Tigroaicele” nu se tem de niciun adversar și se consideră pregătite de „luptă”. Majda Mehmedovic a vorbit la revenirea în țară și s-a declarat mulțumită de prestația echipei, chiar dacă aceasta nu a reușit să câștige.

„Am fost foarte aproape de o victorie. Am avut un meci dificil şi cred că am jucat bine în prima repriză. Am avut şi noroc, dar ne-a părăsit în repriza a doua, mai ales în minutele de final.

Sunt însă fericită pentru că eu cred că am jucat bine, ne-am luptat pe durata celor 60 de minute. Sunt mândră de fete pentru cum au luptat.

Cred că vom juca cu Metz, aşa că vom fi pregătite. Ştim că ele trec printr-o formă foarte bună, joacă bine, dar în acelaşi timp cred că noi vom creşte ca echipă. Nu ne este teamă şi vom fi pregătite”, a spus Majda Mehmedovic, potrivit Telekom Sport.

Articolul „Tigroaicele” își asigură fanii că vor juca în Final Four: „Nu ne este teamă și vom fi pregătite” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*