„Tigroaicele” sunt pregatite pentru urmatorul meci din Liga Campionilor: „Ne dorim foarte mult sa castigam, mai ales ca jucam acasa”

Dupa primele doua victorii din cadrul grupei principale 1, 28-22 cu Gyor si 31-26 cu Midtjylland, fetele de la CSM Bucuresti sunt pregatite sa o obtina si pe a treia in fata propriilor fani.

Lider in grupa, CSM Bucuresti o va intalni duminica, 11 februarie, pe Rostov, ocupanta locului secund, la o distanta de doua puncte.

Cristina Neagu a marturisit ca atat ea, cat si coechipierele sale isi doresc sa isi faca fericiti fanii dupa aceasta intalnire.

„Deocamdata lucrurile merg foarte bine. Am obtinut inca o victorie importanta, in deplasare, dar drumul ramane unul lung. Cu Rostov va fi mai greu decat impotriva lui Gyor. Ne dorim foarte mult sa castigam, mai ales ca jucam acasa.

Ma simt ok din punct de vedere fizic. Programul e alcatuit foarte bine, astfel incat sa nu fiu obosita, desi jucam multe meciuri. Incerc sa-mi fac treaba pe ambele fronturi, uneori reusesc, alteori mai putin”, a spus Cristina Neagu, potrivit Telekom Sport.

The post „Tigroaicele” sunt pregatite pentru urmatorul meci din Liga Campionilor: „Ne dorim foarte mult sa castigam, mai ales ca jucam acasa” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*