Timișoara are primul duel direct din noul sezon în Liga 2. Rozătoare în pregătiri de meci, în căutare de hrană și apă pe caniculă

Capitala Banatului are parte astăzi după-amiază de prima dispută directă între cluburi concitadine de pe Bega din noua ediție a Ligii 2, gazdă de la ora 15:30 pe arena ”Dan Păltinișanu” fiind Ripensia, în meciul cu ACS Poli, ale cărei probleme la stadionul pe care a găzduit vreme de 4 sezoane partide prim-divizionare sunt deja de notorietate. Dificultăți au însă în același loc până și rozătoarele, dat fiind vremea caniculară, de unde și necesarul stringent de hrană și apă. Mai ușor le este fără doar și poate să mișune în voie și este de sperat ca numărul spectatorilor la jocul programat la o oră ca și imposibilă să fie superior celor al respectivelor viețuitoare.

Realitatea gol, goluță de la porțile celui mai mare stadion al orașului Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Arena este cel mai adesea ca și goală la reprezentațiile sportive dar șobolanii își fac pare-se de cap, fără a avea nevoie de bilet de acces, un exemplar fiind detectat vineri, în așteptarea începerii conferinței de presă organizate de gruparea ACS Poli. Anunţată pentru ora 9:45, a început la 10:35 cu tânărul Cosmin Bîrnoi în fața aparatelor de înregistrare și s-a reluat odată cu sosirea antrenorului Ionel Ganea la 10:55.

Revenim cu declarațiile înaintea meciului arbitrat de arădeanul Mircea Ardelean, asistat de Raul Constantin Ghiciulescu din Lugoj și Patricia Samsudean din Timișoara, rezervă fiind Dorin Petru Voina.

 

The post Timișoara are primul duel direct din noul sezon în Liga 2. Rozătoare în pregătiri de meci, în căutare de hrană și apă pe caniculă appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*