Timisoara din Liga I a invins-o pe cea din liga secunda, dar Ionut Popa este suparat: „Toata lumea vorbeste despre demiterea mea”

ACS Poli Timisoara a invins-o miercuri, in saisprezecimile Cupei Romaniei, pe ASU Poli Timisoara, echipa din Liga a II-a. Prim-divizionara a castigat la limita, scor 1-0, iar tehnicianul Ionut Popa s-a declarat suparat la finalul partidei, dar incantat de fair-play-ul dovedit de cele doua adversare.

„Trebuia sa rezolvam jocul mai repede. Am avut si 3 bare…ne-am retras ultimele 10 minute, au jucat cu mingi lungi, la bataie. Cele doua echipe au dat dovada de fair-play, ei au dat dovada de ambitie. A fost un meci frumos.

Pe mine personal nu ma intereseaza Cupa. A fost un meci de orgolii, dar pe mine ma intereseaza campionatul. Cum am jucat azi in primele 25 de minute, cand am sufocat adversarul, as vrea sa jucam si in campionat.

Am pierdut 3 meciuri consecutiv si se bate moneda ca se da afara antrenorul. Dinamo cu Andone, o echipa superba, n-a castigat 9 meciuri… Eu n-am castigat trei meciuri si toata lumea vorbeste despre demiterea mea. Noi avem un obiectiv si il realizez si daca pierdem de acum incolo 5 meciuri consecutive”, a declarat Ionut Popa la Telekom Sport.

The post Timisoara din Liga I a invins-o pe cea din liga secunda, dar Ionut Popa este suparat: „Toata lumea vorbeste despre demiterea mea” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*