Timișorenii, cu străin din Kuweit. FOTO. Tricoul 1 Iunie – Voința Valcani 3-1 (2-1) de la 0-1. Declarații Neamțu, Marta

Campionatul Judeţean Timiș a bifat etapa a 19-a în Ajun de Paște, vineri dar în special sâmbătă după-amiază, unul dintre meciurile programate de la ora 17 începând cu câteva minute mai repede. Este vorba despre disputa din Seria I dintre ocupanta locului 3, Tricoul 1 Iunie, din Timişoara, și oaspeții de pe 6, Voinţa Valcani, cu 3 puncte mai puțin în cont înaintea acestei a treia runde de liga a V-a din 2018. S-a încheiat 3-1 (2-1) de la 0-1, ”Tricoul” dublându-și astfel avantajul la puncte în fața învinșilor…

Au răsturnat rezultatul Flavius Lăpădat, care egala pentru gazde în minutul 18, Alexandru Lupan (min. 39) şi Răzvan Baciu (min. 78), după ce Daniel Brânduşă deschidea scorul în minutul 4 pentru AS FC Voința Valcani.

Pe un teren foarte bun, gazdele au obţinut în Ajun de Paște o victorie meritată, cu toate că le-au lipsit doi titulari, Alexandru Zaiţ şi Preda Bogdan, suspendaţi două etape în urma cartonaşului roşu primit etapa trecută, în meciul disputat în deplasare cu CS Comloşu Mare şi pierdut de timişoreni la limită. În plus, alţi jucători au fost plecati acasă de sărbători, în alte localităţi, astfel încât pe foaie au avut înscrişi numai 12 componenți.

Oaspeţii în verde-negru au deschis rapid scorul, în minutul patru, prin Brânduşă, din careu, cu latul, în stânga portarului Jurcuţ: 0-1.

Gazdele au egalat peste aproape un sfert de oră prin Lăpădat, cu un şut de la 16 metri, pe jos, ca apoi Lupan să preia conducerea cu puține minute înaintea pauzei, cu capul, din 8 metri, la o centrare perfectă a lui Baciu de pe flancul drept.

Iar la scorul de 2-1, după ce gazdele tocmai răsturnaseră scorul, Răzvan Baciu a nimerit transversala, fiind la un pas de 3-1 tot înaintea pauzei.

În mitanul secund, puțin după mijlocul reprizei, în minutul 69, Trăistaru a văzut cartonaşul roşu pentru lovirea cu palma a unui adversar. În zece după eliminare, vizitatorii au cedat pasul şi au primit ultimul gol din partea golgheterului ”albaștrilor”, Răzvan Baciu, tot cu capul, la centrarea lui Laboş, cu 12 minute înainte de final. De notat că cel mai bun jucător a fost kuweitianul Jamel Waleed, transferat de timișorenii de la AS Tricoul 1 Iunie în acest retur de campionat.

*

Tricoul 1 Iunie: Nicolae Jurcuţ – Daniel Hodineanţ, Daniel Hărpăilă, Jamel Waleed, Alexandru Lupan (min. 75, Andrei Laboş), Flavius Lăpădat, Alexandru Coşman, Răzvan Baciu, Ioan Olărescu, Lucian Gheorghevici, Ovidiu Preda.

Antrenor Ioan Neamţu.

AS FC Voința Valcani: Ştefan Fluș – Alexandru Ionuş, Cristian Bejan, Adrian Bar (min. 80, Sebastian Moşneag), Laurenţiu Daju, Raul Rusneac (min. 60, Ioan Drăgoi), Dragoş Buicu (min 80, Alex Dulău), Alexandru Ienovan, Robert Moldovan (min. 37, Daniel Ienovan), Cristian Trăistaru şi Daniel Brânduşă.

Antrenori: Aurel Marta şi Daniel Vasilcin.

Rezerve pe bancă: Raul Rejep, Marius Pâs şi Cosmin Bojan.

Au arbitrat: Elvis Nanu – Ariel Copaci şi Deian Ştefănescu. Observator de arbitri, Iosif Lazea, iar delegat de joc Ioan Lăzărescu, cu toţii din Lugoj.

Ioan Neamţu (antrenor Tricoul): ”Am crezut în victorie, chiar dacă am fost conduşi, şi cu toate că ne-au lipsit mulţi titulari. A fost o victorie meritată! În prima repriză recunosc că am fost mai slabi dar am reuşit să marcăm de două ori, iar în partea secundă ne-am revenit. Jucătorul cu numărul 5 a fost într-adevăr cel mai bun, este venit din Kuweit”.

Aurel Marta (Valcani): ”Este adevărat, în prima repriză am fost peste ei, am condus. Noi am ratat dar ei ne-au dat două goluri şi au câştigat, fotbalul se joacă pe goluri. În repriza a doua am avut plumb în picioare după ce ne-a eliminat un jucător, prea uşor. Asta e la fotbal… Te enervezi şi după aceea o păţeşti!”

 

The post Timișorenii, cu străin din Kuweit. FOTO. Tricoul 1 Iunie – Voința Valcani 3-1 (2-1) de la 0-1. Declarații Neamțu, Marta appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*