Timișul Șag, desprindere clară în prima oră

Gazda CS Timișul Șag a confirmat din plin calculele hârtiei și a tranșat clar meciul uvertură al etapei a XIV-a în liga a patra timișeană, semnând cea de-a treia victorie consecutivă pe teren propriu, într-un inegal duel cu vizitatorii de la polul inferior al ierarhiei.

Astăzi de la ora 14,45, în prima zi a noii etape din Divizia D Timiș, liderul favorit s-a desprins la 4-0 în prima oră de joc, sfârșind totuși prin a primi gol și în cea de-a șasea apariție consecutivă pe propriul teren. Denis Bud, achiziționat tocmai de la cei din Peciu Nou, a semnat o ”dublă” în repriza I a penultimei apariții acasă a liderului în campania de toamnă, următoarea pe teren propriu fiind nu cu codașa ci cu penultima clasată, ACS Murani.

CS Timișul Șag – AS Peciu Nou 4-2 (3-0): Denis Bud 15, 35, Cristian Gălan 25, Patrian Trifu 60 – Sergiu Iorgovan 87, Sorin Ciumacenco 89.

Adrian Ianoșev ne-a spus la final că ”este greu când joci cu ultima clasată dar din punctul meu de vedere a fost un joc controlat de noi, în care am avut și 3 bare și am condus detașat, și cu 4-0. A fost un meci fără istoric!” Într-adevăr, Trifu a ochit bara în minutele 8 și 39 iar Sturz în minutul 31.

Din tabăra oaspeților învinși în a doua deplasare consecutivă, fostul mijlocaș polist Ionel Bărbosu, antrenor al ”lanternei roșii”, a remarcat că ”am luat repede două goluri și ne-am liniștit, iar apoi, când ne-am trezit pe final, era mult prea târziu. Sperăm să fie însă de bun augur revenirea din Anglia a lui Sorin Ciumacenco și să ne salveze!”

CS Timișul: Burtic – Palade, Gălan, Sturz, Damian, Rosenblum, Filimon, Butura, Călin, Bud, Trifu

Au mai jucat: Horț, Râmneanțu, Berbece.

Rezerve: Holca – Roșu.

AS Peciu Nou: Muraru – Rusu, Ilea, Ciumacenco, Schipor, Tudor, Dumea, Adrian Marincu, Mureșan, Teslariu, Iorgovan.

Au mai jucat: Rus, Daju, Hanceriuc, Lazăr.

Rezerve: Alexandru Marincu, Bura.

Clasamentul actualizat și programul rundei ce continuă de mâine dar și al celei viitoare, a XV-a, pe coloana datelor tehnice.

The post Timișul Șag, desprindere clară în prima oră appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*