Tineri și motivați! Elevi de la Hasdeu, premiați la un concurs de discursuri

Zece elevi de la Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” s-au implicat în perioada martie – mai 2021 în proiectul-concurs ”Let’s talk about you(th)”, implementat de organizația nonguvernamentală Expertforum.
Liceenii au participat la mai multe ateliere în cadrul cărora au învățat cum să-și facă auzită vocea cu privire la problemele importante pentru ei, într-o societate dominată de opiniile adulților din jurul lor, inclusiv cu privire la probleme care îi afectează în mod direct.

Proiectul s-a încheiat printr-o competiție online de discursuri, în care elevii au avut posibilitatea de a explica o problemă importantă din comunitatea lor și de a prezenta totodată posibile soluții.

Concursul de discursuri ”Let’s talk about you(th)!”, la care au participat 70 de elevi din mai multe școli din România și Republica Moldova, a avut ca scop înțelegerea drepturilor și îndatoririlor civice și dezvoltarea atitudinilor specifice implicării în rezolvarea problemelor comunităților locale.

În urma participării la acest concurs, eleva Theodora Adam, din clasa a XII-a A, a obținut premiul al II-lea, elevii Dariana Dumitrescu, din clasa a X-a A, și Patrick Spitzer, din clasa a IX-a D, a obținut premiul al III-lea, elevele Sara Usciuc și Larisa Olariu, din clasa a IX-a D, premiul special pentru cea mai bună structură, iar Alexandru Livadariu, din clasa a XII-a A, a obținut premiul special pentru cea mai bună explicație a unei probleme.

Articolul Tineri și motivați! Elevi de la Hasdeu, premiați la un concurs de discursuri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*