Tinerii halterofili ai AMEFA-ei s-au întors cu medalii de la „naționalele” de seniori

Halterofilii AMEFA-ei au avut o comportare bună și la ultima competiție internă a anului pandemic 2020. La Campionatul Naţional de seniori, de la Bascov (Pitești), elevii lui Gheorghe Biriş şi Gheorghiţă Burgoci au pus mâna pe opt medalii, cu toate că unii dintre ei sunt încă la vârsta junioratului.

Darius Enea (16 ani) a produs surpriza la categoria 61 kg, obţinând „argintul” la smuls (95 kg) şi „bronzul” la aruncat (111 kg) şi total (206 kg). Cu o medalie de argint,,în limita categoriei de 55 de kg, s-a întors acasă şi Dorina Tofan (15 ani). Arădeanca a smuls 70 de kilograme.

Apoi, trei recorduri naţionale de juniori Under 15 a doborât Tiberiu Donose (categoria 73 kg): smuls – 107 kg, aruncat – 126 kg şi total – 223 kg. Acesta a urcat pe a treia treaptă a podiumului naţional de seniori la procedeul smuls. În fine, Remus Popa (20 ani) și-a trecut în palmares trei medalii de bronz: 126 kg (smuls), 152 kg (aruncat) şi 278 kg (total), în categoria 109 kg.

0
0

Articolul Tinerii halterofili ai AMEFA-ei s-au întors cu medalii de la „naționalele” de seniori apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*