Toate cele trei serii ale ligii a V-a, complete. Programul etapei I din Campionatul Judeţean Timiş, din 19-20 august

Delegaţii a numai 23 de cluburi din liga a V-a au fost prezenţi astăzi la sediul AJF Timiş pentru tragerea la sorţi a ţintarului cu programul noii ediţii din Campionatul Judeţean Timiş, majoritatea grupărilor confirmând telefonic participarea în ediţia 2017-2018.

Majoritatea dar nu chiar toate. Căci de exemplu Micro 1 Lugoj s-a retras din competiţie iar campioane ale ligii a şasea locală, Campionatul Municipal Timişoara, au declinat participarea la start, adjudecată prin promovare, preferând să continue şi pe mai departe la acelaşi nivel, fiind vorba despre Chișoda și Timișul II Șag. Paradoxal, cluburi clasate pe locuri precum 2 sau chiar 3 în Promoţie, tot pe treapta a şasea a structurii fotbalistice, vor continua la un nivel superior, în liga a V-a, Campionatul Judeţean Timiş, şi anume cei din Bencecu de Sus, Petroman, Variaş, Darova şi AS Dudeştii Noi. Iar Voinţa Iosifalău a fuzionat în vecini cu retrogradata Avântul Topolovăţu Mare, noua entitate urmând a beneficia de suportul financiar al comunei Topolovăţu Mare respectiv de terenul de joc din Iosifalău, pentru jocurile considerate pe teren propriu.

De la ora 11, în sala de conferinţe a forului AJFT s-a stabilit programul competiţional al tuturor celor trei serii, după ce în prealabil au fost consemnate în prezenţa delegaţilor numele cluburilor componente ale grupelor, conform repartizării.

Dacă din Seria a II-a şi a III-a nimeni nu a avut nici o obiecţie în privinţa repartizării, în schimb în Seria I delegatul nou-promovatei Camaro Fibiş a fost nemulţumit de situaţie şi, pe loc, după câteva consultări, i s-a îndeplinit dorinţa ca gruparea pe care o reprezintă să fie mutată în Seria a doua, în locul celei din Bencecu de Sus.

Delegaţii prezenţi au fost Gheorghe Potra, Petre Mirciov, Gelu Oancă, Milorad Bataneaţ, Florin Trif, Constantin Heişu, Marian Maricec, Cosmin Belin, Neboişa Iorgovan, Ioan Dunca, Teo Petruş, Radu Suciu, Ilie Olaru, Valentin Zele, Petru Tabac, Ovidiu Brumar, Nicolae Gabriel, Cristian Anghel, Eugen Coca, Valentin Miculescu, Ovidiu Rad, Alin Muntea şi Elti Neagoe.

Programul rundei inaugurale, din 19/20 august:

Seria I

1. AS Carani – 16. AS FC Dacia Cărpiniş

2. AS Fortuna Becicherecu Mic – 15. AS Unirea Grabaţ

3. AS Voinţa Sarafoleana Saravale – 14. AS Mureşul Igriş

4. CS Plavii Delia Sâmpetru Mare – 13. AS United Bencecu de Sus

5. CS Unirea Sânnicolau Mare – 12. AS FC Voinţa Valcani

6. AS Steaua Roşie Variaş – 11. AS Vulturii Comloşu Mare

7. AS Voinţa Şandra – 10. AS FC Mureşul Cenad

8. AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – AS FC Unirea Jimbolia.

*

Seria a II-a

1. AS Gloria Uivar – 16. AS FC Jebel

2. AS Corneşti – 15. A FC Ripensia Timişoara I

3. ACS Unirea Banloc – 14. CS Flacăra Parţa

4. AS Petroman – 13. AS FC Atletico Liebling

5.CS Utvin – 12. CS Unirea Cerneteaz

6. AS Camaro Fibiş – 11. CS Milenium Giarmata II

7. AS FC Rapid Săcălaz – 10. AS FC Timişul Urseni

8. AS Unirea Ghilad – 9. AS Olimpia Răuţi.

*

Seria a III-a

1. AS Dudeştii Noi – 16. AS Viitorul Sacoşu Turcesc

2. AS Buziaş – 15. AS Gloria Moşniţa Nouă

3. AS Recaş – 14. AS Olimpia Darova

4. AS Bacova – 13. AS Autoliv Lugoj

5. AS Boldur – 12. AS CS Tormac

6. AS Timişul Hitiaş – 11. AS Atletico Găvojdia

7. AS Viitorul Ştiuca – 10. AS Coşteiu

8. AS Foresta Mănăştiur – 9. AS Avântul Topolovăţu Mare.

The post Toate cele trei serii ale ligii a V-a, complete. Programul etapei I din Campionatul Judeţean Timiş, din 19-20 august appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*