Todoran înghite fără probleme ordinele lui Becali: „Nu este o umilință, orice jucător trebuie să fie pregătit. Eu zic că o să reușească să-l aducă pe Miculescu”

FCSB a salvat in extremis un punct la Arad, dar parcursul său în debutul acestei stagiuni e sub așteptări. Ca și UTA, vicecampioana a acumulat 5 puncte, iar dacă Stoica nu ar fi prins șutul carierei sale, bucureștenii puteau pleca cu mână goală acasă.

La rându-i, Dinu Todoran mai respiră puțin după remiza scoasă la Arad, deși Gigi Becali pare să-i garanteze postul atâta timp cât antrenorul său îi execută ad literam ordinele. „A fost un spectacol frumos și un rezultat echitabil. Veneam după o deplasare lungă, eram obosiți, dar dorința jucătorilor de a câștiga ne dă speranțe. Am crezut până în ultimul minut, am egalat, pe final puteam chiar câștiga. UTA e o echipă care acasă pune presiune pe adversari, am început de la 0 – 1, dar dorința jucătorilor de a reveni s-a văzut. Este un început de campionat, nu am reușit să câștigăm în cele trei deplasări, dar ușor, ușor o să reglăm anumite lucruri. Sunt jucători de calitate și care își doresc foarte mult să demonstreze. Mă bucur pentru fanii noștri care au venit, chiar dacă am avut un rezultat rușinos în Europa. Chiar mi-ar plăcea ca fanii să fie lângă noi și să creadă în noi pentru că drumul este lung. Nu mă așteptam să fie așa de greu startul de sezon, dar vom regla anumite lucruri, cel mai important e finalul”, a spus antrenorul din acte al FCSB-ului.

Cristea, Dumiter și Oaidă au fost schimbați încă din minutul 34, iar în locul lor au intrat Olaru, Coman și Cordea. Până și jucătorii au fost uimiți de faptul că trebuie să părăsească terenul în număr atât de mare. „Nu ați obosit să mă întrebați acest lucru? Nu este o umilință! Orice jucător trebuie să fie pregătit. Până la urmă, scorul era 1-0, iar cei care au intrat au venit cu un plus. Mental toți jucătorii sunt foarte bine, trebuie să fie pregătiți în orice moment să intre pe teren”, a adăugat Todoran, care încă îl are sub comandă și pe Andrei Vlad: „Deocamdată este la noi, avem trei portari de valore, oricine poate să joace oricând”.

Fanii au creat o atmosferă incendiară în această seară pe arena „Francisc Neuman”. „Demult nu am mai văzut așa public în Liga 1. Am avut noi pe National Arena cu Peluza Nord, dar, într-adevăr, e un public minuant aici. Suporterii trebuie felicitați pentru că au susținut echipa tot timpul, astfel de meciuri trebuie să avem în prima ligă”, a mai precizat fostul mijlocaș.

În săptămâna dinaintea confruntării de la Arad, Gigi Becali l-a curtat pe utistul David Miculescu, fără – însă – a veni cu o ofertă pe adresa clubului pentru mijlocașul care a făcut un nou meci bun și în această seară. „Miculescu e un jucător de valoare pentru fotbalul românesc. Dacă domnul Becali îl vrea, eu zic că o să reușească să îl aducă. Mai e perioadă de transferuri, orice jucător de valoare e bine venit la noi”, mai consideră Todoran.

0
0

Articolul Todoran înghite fără probleme ordinele lui Becali: „Nu este o umilință, orice jucător trebuie să fie pregătit. Eu zic că o să reușească să-l aducă pe Miculescu” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*