Tomozei, în premieră căpitan al UTA-ei: „Nu am realizat decât la final și e o onoare, nu putem fi mulțumiți cu un singur punct la ce meci am făcut la Pitești”

UTA rămâne neînvinsă în startul noului sezon de Liga 1, dar regretele sunt mari pentru ratarea celor trei puncte în deplasarea de la Pitești. Echipa arădeană a fost mai bună, și-a creat ocazii mai multe, însă erorile de la finalizare și cea din defensivă, de la golul Argeșului, au fixat tabela la 1-1.

Marius Tomozei l-a înlocuit pe autorul golului utist, Sorin Bustea, după un sfert de oră și a dus la bun sfârșit meciul, deși revenea după o accindentare, a doua în ultimele trei luni de zile. „Îmi primul rând, îmi pare rău de <<Crini>>, căci era pe val, marcase un gol frumos, avea moral și poate venea și cu alte realizări. Dar, dacă s-a apelat la mine, am încercat să-mi fac treaba cât am putut mai bine, deși e clar că-mi lipsește puțin vâna după cele două accidentări suferite în această vară. Important este să sunt bine acum, nu mai am probleme și mă pot antrena la capaitate maximă să recuperez din punct de vedere fizic, al tonusului”, spune fotbalistul sosit la UTA în vara anului trecut de la Metaloglobus.

În săptămâna în care a împlinit rotunda vârstă de 30 de ani, „Tomy” a și purtat în premieră banderola de căpitan al „Bătrânei Doamne”. Asta după ce Rus și Ilie au fost înlocuiți de Laszlo Balint, iar Iacob lăsat în tribună pentru acest meci. „Nici măcar nu eram nominalizat printre căpitanii UTA-ei și nici nu am prea realizat că port banderola. Cred că Ilie mi-a dat-o mie căci eram în zonă când el a ieșit de pe teren, acum că mă gândesc mai bine e, bineînțeles, o onoare să fii căpitan la UTA. În timpul meciului nu am realizat asta, eram concentrat pe ceea ce aveam de făcut, căci ne doream foarte mult să mai marcăm odată și să câștigăm la Pitești”, a adăugat fundașul arădenilor.

Ca și colegii săi, dar și antrenorul Balint, Tomozei vede remiza din Trivale mai degrabă ca pe un eșec. „Nu poți fi mulțumit cu un singur punct după un asemenea meci, în care ai avut 5-6 ocazii mari de gol, iar adversarul încă un șut pe poartă, pe lângă gol. Am fi avut un moral mai bun cu Iașiul, dar, chiar și așa, trebuie să ne adunăm și să câștigăm duminica viitoare. Dacă la Viitorul am câștigat un punct, cu Voluntari și Pitești am pierdut câte două și e normal să fie regrete și o mică frustrare. Dar, noi am băgat-o, tot noi o scoatem începând cu etapa ce vine. Imoortant este să fim cu toții sănătoși ca să putem munci așa cum ne cere Mister și vor veni și victoriile”, mai asigură experimentatul fotbalist al arădenilor.

În primele trei runde, Marius Tomozei a bifat 133 de minute, în deplasările de la Ovidiu și Pitești, pe când debutul UTA-ei pe noua arenă „Francisc Neuman” l-a ratat din pricina unei accidentări.

Foto: ProSport (Răzvan Păsărică / Sport Pictures)

0
0

Articolul Tomozei, în premieră căpitan al UTA-ei: „Nu am realizat decât la final și e o onoare, nu putem fi mulțumiți cu un singur punct la ce meci am făcut la Pitești” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*