Tomozei leagă trei sezoane la UTA: „Contează faptul că mă simt apreciat de la Arad și că joc la un club stabil”

Ajuns la 30 de ani, Marius Tomozei leagă pentru prima oară în carieră trei sezoane consecutive la aceeași echipă. O face în tricoul UTA-ei, pe care-l îmbracă din vara 2019, când a venit de la Metaloglobus București, alături de Florin Iacob, portarul naționalei care și-a reînnoit și el înțelegerea cu arădenii în urmă cu două zile.

Fundaș dreapta de meserie, „Tomi” poate evolua la nevoie și în stânga. În primul sezon al „Bătrânei Dooamne” în Liga 1 după 12 ani, fotbalistul născut în București a bifat 1718 minute, în 24 de apariții și a marcat un gol, chiar în penultima etapă a sezonului regular, pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. „Îmi place seriozitatea de la UTA. Joc la un club stabil financiar și sportiv, care și-a respectat mereu angajamentele față de jucători, un lucru destul de rar întâlnit în fotbalul românesc. Apoi, bineînțeles, contează foarte mult faptul că mă simt apreciat la Arad de colegi, stafful tehnic și suporteri. De abia aștept să-i revăd pe fanii noștri în tribună, pe noul stadion, cu ei alături greu vom mai pierde puncte acasă”, ne-a declarat Tomozei.

Acesta își va încărca „bateriile” în Egipt, alături de familia sa, iar pe 14 iunie e nerăbdător să se reapuce de treabă. „Cu toții ne dorim să avem un an mai bun, iar asta ar însemna să mergem neapărat în play-off. Personal, aș dori să fiu fericit de accidentări, căci am cam avut probleme cu acestea în sezonul ce s-a încheiat, pentru a-mi putea ajuta echipa și mai mult”, ne-a mai mărturisit apărătorul UTA-ei, care a semnat reînnoirea înțelegerii cu arădenii până în vara anului viitor.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Articolul Tomozei leagă trei sezoane la UTA: „Contează faptul că mă simt apreciat de la Arad și că joc la un club stabil” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*