TOP 3 cele mai populare jocuri de cazinou din România

Cazinourile din România oferă o vastă paletă de jocuri de noroc pentru toți împătimiții de adrenalină. Dintre sutele de variante și metode disponibile de a paria, există totuși câteva care atrag mai mulți jucători în detrimentul celorlalte. Fie că e vorba de cazinouri reale, fie de cele online, cei mai mulți români au preferințe bine definite.

Iată care sunt cele mai populare 3 jocuri de cazinou din România:

  1. Poker online 

 

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume, dar și de noroc. Acesta a devenit un simbol pentru amatorii de senzații tari de pretutindeni, iar când vine vorba despre cazinourile din România, deține, cu siguranță, monopolul.

La nivelul întregii țări, există foarte mulți pasionați de poker online, numărul jucătorilor ridicându-se la câteva mii. Dintre aceștia, Daniel Negreanu, un canadian de origine română, a ajuns la statutul de superstar mondial, fapt ce i-a atras pe foarte mulți români către acest sport. Faima, banii și adrenalina fac parte din mirajul jocului și tocmai aceste lucruri îi determină pe tot mai mulți oameni să practice o astfel de activitate.

Cel mai popular joc de poker este Texas Hold’em, care se joacă cu două cărți în mână și cinci jos. Câștigător va fi desemnat jucătorul cu cea mai bună combinație de 5 din cele 7 cărți, așa că totul ține de mâna norocoasă!

  1. Pariuri sportive 

 

Românii sunt pasionați de sport, iar fotbalul este în topul preferințelor lor, având cea mai mare cotă de practicanți și pariori. Acesta oferă mii și mii de variante de pariuri pe meciuri de pe întreg mapamondul.

Posibilitatea de a paria zilnic pe echipe din România, Italia, Brazilia, Australia sau din orice altă țară din lume le oferă pariorilor nenumărate șanse de câștig. Jucătorii pot alege diverse combinații, în funcție de experiență și de cotele oferite de casele de pariuri, în încercarea de a compune un bilet cu șanse cât mai mari de câștig. Cu cât cota acestuia este mai mare, cu atât mai consistent va fi și câștigul, dar, în același timp, șansele să fie unul victorios vor scădea din cauza concurenței.

  1. Poker electronic – Păcănele

 

Aparatele de poker electronic, care, până nu demult, puteau fi găsite în majoritatea barurilor de cartier, și-au făcut apariția și în mediul online. Cazinourile din România, și nu numai, au în portofoliul lor mii de jocuri de păcănele, care simulează gestul de a trage de manetă și le oferă norocoșilor combinația câștigatoare.

Oamenii pot alege să joace la aparate cu fructe, cu sporturi sau cu tematică din filme cunoscute, în speranța că vor nimeri cât mai multe simboluri de același fel, pe aceeași linie, în diagonală sau în orice altă combinație permisă de algoritmul jocului.

Indiferent de jocurile de noroc care îți creează plăcere, trebuie să ai mereu în vedere că acest gen de activitate ține de șansă și trebuie tratat ca o formă de divertisment, nu ca o sursă sigură de venit.

Surse foto: shutterstock.com, storyblocks.com  

Articolul TOP 3 cele mai populare jocuri de cazinou din România apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*