Tot mai mulţi cetăţeni dovedesc spirit civic

Poliţiştii maramureşeni apreciază cetăţenii care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi vin în sprijinul oamenilor legii. Pentru că promovează spiritul civic şi încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea actelor antisociale, conducerea inspectoratului a înmânat diplome de merit tânărului care a reţinut o persoană ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism şi femeii care a înapoiat un portofel pierdut, cu o sumă importantă de bani.

Un alt caz înregistrat ieri demonstrează că băimărenii acţionează atunci când văd că se produc fapte antisociale. Azi noapte, la ora 01.30, un băimărean de 50 de ani a sesizat Poliţia Municipiului Baia Mare că a reţinut o persoană ce a pătruns într-un chioşc de bilete pentru transport în comun, situat în zona Pieţei Izvoarele. La faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei. Întrucât a fost surprins de băimărean, tânărul nu a reuşit să sustragă bunuri din chioşc.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*