Toți cei 7 sportivi amatori aliniați la start de clubul de înot Masters Timișoara în Ungaria, medaliați. Ștafeta doamnelor, 2 x argint

O echipă a clubului de înot Masters Timișoara a obținut 12 locuri fruntașe la concursul internațional de înot rezervat amatorilor din Tótkomlós, în Ungaria, eveniment la care au participat 130 înotători din 4 țări, cel mai vârstnic participant fiind în etate de 83 de ani, iar cea mai vârstnică, la 82 de ani.

După ce aseară notam despre clasările celor 3 înotători amatori de la gruparea concitadină CSM Timișoara, care au obținut un loc întâi, cinci clasări pe poziția secundă și un loc 3 în aceeași a XIII-a ediție a reuniunii de natație ”Rózsa Kupa” de la Tótkomlós, astăzi ne referim la participarea omologilor de la Clubul de Înot Masters Timișoara.

Mișcarea de înot masters implică adulți care practică acest sport ca amatori, unii doar pentru recreere, alții și pentru competiție, participarea, în sine, fiind mai importantă decât rezultatele. Sportivii concurează pe grupe de vârstă: 18-24 de ani, 25-29, 30-34, 35-39, șamd, ultima categorie incluzând orice vârsta peste 100 de ani.

Clubul de Înot Masters Timișoara a fost reprezentat la Tótkomlós de 7 înotători, și anume Tălîngă Ildiko (50-54 ani), Eleonora Tarța (55-59 ani), Ana Dragodan (40-44 ani), Diana Claudia Fericean (40-44 ani), Szabo Gabriel (50-54 ani), Iulian Repolschi (45-49 ani) și Daniel Suciu (25-29 ani).

*clic pe imagine pentru mărire

Timișorenii au obținut în total 12 de medalii la individual, și anume:

– locuri 1: Daniel Suciu (2), Eleonora Tarța (1);

– locuri 2: Ana Dragodan (2), Eleonora Tarța (1), Diana Claudia Fericean (1);

– locuri 3: Tălîngă Ildiko (1), Gabriel Szabo (1), Diana Claudia Fericean (1), Iulian Repolschi (1), Daniel Suciu (1).

În plus, ștafeta feminină în componența Eleonora Tarța, Ildiko Tălîngă, Ana Dragodan și Diana-Claudia Fericean, a obținut locul 2 în cadrul categoriei 160+ atât la liber cât și la mixt.

Clubul de Înot MASTERS Timișoara reunește persoane care au împlinit vârsta de 18 ani și care au ca pasiune înotul, printre ei numărându-se foști sportivi, precum și persoane care nu au practicat niciodată înotul de performanță. Inițiativa promovează practicarea activității sportive de către adulți, în general, vizând, în același timp, atât păstrarea stării de sănătate, cât și îmbunătățirea capacității sportive a practicanților. 

Clubul de Înot MASTERS Timișoara funcționează în regim de auto-susținere financiară, toate costurile fiind suportate de către participanți. 

Constituirea Clubului de Înot MASTERS Timișoara a reprezentat o premieră națională, mișcarea de înot masters fiind demarată în România de către clubul din Timișoara în anul 2007. În prezent, cluburi de înot masters mai funcționează în Arad, Baia Mare, Brașov, Câmpina, Cluj, Galați, Ploiești și Reșița. 

Cei interesați, pot obține detalii pe Internet, la www.timișoara.înot-masters.ro sau la e-mail: înscrieri@timișoara.înot-masters.ro.

 

The post Toți cei 7 sportivi amatori aliniați la start de clubul de înot Masters Timișoara în Ungaria, medaliați. Ștafeta doamnelor, 2 x argint appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*